U radia bych to videl jako normalní stav A u světel pokud sou to jen parkovačky tak taky Pokud dou zapnout i tlumeny je někde nakej bordel třeba někdo zapojoval aut rozsvícení nebo denní svícení čert ví
gumidek, měl jsem dva Favority (1989,1992-facelift) a ani u jednoho jsem "tlumené" bez zapnutí klíčku nespustil (do elektroinstalace nebyl zásah). Ani na Felicii bez otočení klíčku se potkávací světla nedají zapnout.
Radio mi vždycky na citroenech i peug. s klíčkem vypíná. Světla mají pípák abys je nenechal svítit ale rozsvítit bez klíčku myslím jdou. Možná že to radio jde pustit jen v té chvíli co ti auto nechá zbytek elektriky na vytažení oken. Ale potom už zapnout bez klíčku nejde. Občas se to hodí, když řidič odběhne na pumpě i s klíčkem a ty si necháš hrát rádio abys se nenudil. V jedné Xsaře bylo nějaký Sony rádio a tam se dal v menu najít režim nastavení času jak dlouho po vytažení kličku může hrát než pak zdechne.
Nevím jak nové Peu , ale starší a staré peu a ctr měli dvě polohy pojistky na radio-v jedné po vypnutí zapalování nehrálo a ve druhé poloze pojistky hrálo i po vyjmutí klíče za zapalování
U P307 při vypnutém zapalování rádio hraje max 30 min - pak elektro výbava přechází do ekonomického módu. Po nastartování motoru rádio hraje dvojnásobek doby chodu motoru (max 30 min). Podobně se chová vnitřní osvětlení i hlavní světla (při poklesu napětí se vypínají). Auto si si žije svým životem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.