Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám auto fabia 1 1,9tdi 74kw.
Problém spočívá v tom že auto občas nestáhne, nepadá fo nouzaku a nesvítí žádné kontrolky.
Občas jedu a auto jede úplně normálně a nebo ne je to tak 50na 50.
Když auto netahne ,tak je to poznat při zrychlení u 4 a 5 a maximální rychlost na rovince je 120km/h z kopečka se rozjede na víc, ale není tam ten tah.
Dříve na 5 na rovince 160km/h a v klidu to ještě přidávalo.
Co S tím je?
Děkuji za každou radu.
mám auto fabia 1 1,9tdi 74kw.
Problém spočívá v tom že auto občas nestáhne, nepadá fo nouzaku a nesvítí žádné kontrolky.
Občas jedu a auto jede úplně normálně a nebo ne je to tak 50na 50.
Když auto netahne ,tak je to poznat při zrychlení u 4 a 5 a maximální rychlost na rovince je 120km/h z kopečka se rozjede na víc, ale není tam ten tah.
Dříve na 5 na rovince 160km/h a v klidu to ještě přidávalo.
Co S tím je?
Děkuji za každou radu.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
polo204
Nn, motor nám drhl před rokem, tak se vyčistil a dala se nějaké podložka pod lopatky.
A když drhlo turbo, tak to šlo do nouzaku.
A když vypnu zapnu motor tak to na to nemá vliv.
Vím teď to bylo týden ok, a začlo to zlobit když jsem brutálně rychle někoho předjel.
Jinak třeba se mi zdá že když to někde rozturuji z kopečka, tak to je o trochu lepší.
Spíše se mi zdá jakoby to někde, nechtělo propouštět.
A když drhlo turbo, tak to šlo do nouzaku.
A když vypnu zapnu motor tak to na to nemá vliv.
Vím teď to bylo týden ok, a začlo to zlobit když jsem brutálně rychle někoho předjel.
Jinak třeba se mi zdá že když to někde rozturuji z kopečka, tak to je o trochu lepší.
Spíše se mi zdá jakoby to někde, nechtělo propouštět.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]