Dobrý den, mám auto fabia 1 1,9tdi 74kw. Problém spočívá v tom že auto občas nestáhne, nepadá fo nouzaku a nesvítí žádné kontrolky. Občas jedu a auto jede úplně normálně a nebo ne je to tak 50na 50. Když auto netahne ,tak je to poznat při zrychlení u 4 a 5 a maximální rychlost na rovince je 120km/h z kopečka se rozjede na víc, ale není tam ten tah. Dříve na 5 na rovince 160km/h a v klidu to ještě přidávalo. Co S tím je? Děkuji za každou radu.
Vypada to že ti drhne regulace turba Když vypneš motor zas to chvíli jede normálně?
polo204
Nn, motor nám drhl před rokem, tak se vyčistil a dala se nějaké podložka pod lopatky. A když drhlo turbo, tak to šlo do nouzaku. A když vypnu zapnu motor tak to na to nemá vliv. Vím teď to bylo týden ok, a začlo to zlobit když jsem brutálně rychle někoho předjel. Jinak třeba se mi zdá že když to někde rozturuji z kopečka, tak to je o trochu lepší. Spíše se mi zdá jakoby to někde, nechtělo propouštět.
Zkuste prověřit hodnoty co dou z váhy vzduchu Nebo pokud máš a víš jak zapojit do odpojeneho konektoru váhy vzduchu diodu BAV21 tak to zkus a nezaponen odpojit a zaslepit hadičku k egr ventilu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.