Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povolení k vjezdu na chodník za značku zákaz vjezdu(mimo obsluhu)

Od: kind odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
prosím Vás co potřebuji, když dělám zásobování neoznačeným osobním autem. Už 2x mě řešila policie, ale nikdy nic , žádná pokuta.
Minule mi řekli, že tam vůbec vjet nemůžu přitom tam je značka zákaz vjezdu mimo zásobování, takže celkem vtipný.
Jsou tam 2 další obchody a normálně když tam něco vezou tak si zajedou až za tu značku. To stejný ppl,dpd zajede až tam kam potřebuje, ale to chápu. Kolikrát mám těžké zboží, i kdybych neměl jsem pořád zásobování a vše neunesu. Nikoho tam neblokuju, chodcům vždy 100% přednost a ohleduplnost v mém případě.
Co si vyřídit? Přes obecní úřad? Nebo stačí lístek za oknem s razítkem provozovny a kontaktem a nápisem ZÁSOBOVÁNÍ?
Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

4x

proč si tedy to auto jako zásobování NEOZNAČÍŠ?

re4zon
hodnocení

2x
Pokud vim, tak staci skutecne byt zasobovani. Kdyz bude policajt normalni, uvidi, ze tam nosis zbozi. Kdyz policajt bude vul, tak staci nesouhlasit s prestupkem a pro pripadne spravni rizeni mit pripraveneho nejakeho odberatele z daneho mista, ktery ti to potvrdi. Hlavne se na miste nepodelat, kdyz ti uniformant bude necim hrozit.

hodnocení

2x

A to je takový problém si pořídit ceduli s nápisem "zásobování"?

Kdysi jsem provozoval něco podobného. Na tiskárně jsem vytiskl ceduli s tímhle nápisem a drobnějším písmem pod to přidal název firmy a IČO a nikdo nikdy nic nenamítal.

hodnocení

0x

Právně nepotřebujete mít za sklem cedulku Zásobování, ale jen prokázat, že tam opravdu zásobujete. Na chodníku určitě nemůžete parkovat, pokud to není značkou povoleno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]