Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ford Focus kombi mk2 vhodný pro rodinu?

Od: ale odpovědí: 7 změna:

V hledáčku mám teď Ford Focus MK2 kombi buď 2.0 TDCi nebo 2,0 benzín, ale příjde mi, že kufr není tak velký aby bez problému pojmul kočárek

A kvuli budoucímu přírustku hledám nový vůz. Mé kritéria aby byl pohodlný, spolehlivý a prostorný kufr do kterého se vleze kočárek. Všichni do mě hučí ať koupím octavii v kombíku, ale rád bych se mrknul i po něčem jiném. Přece jen mi příjdou škodovky a koncern dosti předražené na určité roky výroby.

Pak jsem dostal tip na peugeot 308 sw vzhled je subjektivní mě se to auto i celkem líbí. Kolega ho má a je spokojen prý velice prostorný vůz.

Případně nějaké jiné varianty? Něco do 130 tisíc max

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Není jednodušší si to u někoho zkusit? Nebo zajet s kočárem do bazaru? Měl jsem fokuse v kombiku a nemyslím si, že by se tam kočár nevlezl. Vozil jsem v něm vše, byl to takový stěhovák

hodnocení

0x

Kočárek se vejde i do Mondea (odkaz jen k vůli fotce kufru, nezkoumal jsem, zda je to paštika)

auto.bazos.cz/...

hodnocení

0x
Trošku zmatený dotaz. Chceš focuse ale ptáš se na pažouta. Kočárek by se měl v pohodě vejít do každého kombíka. Dcera ho v pohodě složí i do kratšího Citrouše C4. I manželce do prcka I.20 se vejde ale to už musí sundávat kolečka. Z té dvojice na kterou se ptáš bych kvůli odolnosti proti korozi dal přednost Francouzovi ale zrovna dneska vyskočil na seznamu článek že podle německého autobildu se u desetiletých x008 začíná objevovat asi o 2% víc závad než u oktávek.

S C4 souhlas!Ověřeno! Jinak jestli má 308 stejně velký kufr jako 307 tak tam dáte jeden a půl kočárku! Samozřejmě SW nebo break(SW původně byla 7 místná varianta některých pugů!)

Nojo v SW je kufr že v něm div neslyšíš ozvěnu. Holce ho ale před barákem u chodníku nabořil chlap s dodávkou co ho prý přehlíd. Tak jsme hledali něco místo něj a nakonec zjistila že se jí všechno vejde i do mé C4 tak si ji koupila taky. Napřed brblala že na tachometr uprostřed palubky by si nezvykla a teď je spokojená. Akorát jsme se oba shodli na tom, že Xsary které jsme měli dřív měly kufr prostornější takže by člověk čekal že jako nástupce Xsary bude u C4 alespoň stejně velký nebo větší. Smůla.

hodnocení

0x
Co Ford S-MAX?

ale
hodnocení

0x
No teď mám právě focuse mk2 1.6 TDCi ale hatchback. Kvůli prckovi potřebuji něco většího tak mě napadlo opět Focus, ale combi.
Ale nevím jak s kufrem chci něco u čeho nebudu muset kočárek pomalu rozložit na kousky l. Samozřejmě myšleno obrazně.
Mondea jsou pěkný a smax taky, ale vše co jsem našel mělo šílené nájezdy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]