Nejste přihlášen/a.
V hledáčku mám teď Ford Focus MK2 kombi buď 2.0 TDCi nebo 2,0 benzín, ale příjde mi, že kufr není tak velký aby bez problému pojmul kočárek
A kvuli budoucímu přírustku hledám nový vůz. Mé kritéria aby byl pohodlný, spolehlivý a prostorný kufr do kterého se vleze kočárek. Všichni do mě hučí ať koupím octavii v kombíku, ale rád bych se mrknul i po něčem jiném. Přece jen mi příjdou škodovky a koncern dosti předražené na určité roky výroby.
Pak jsem dostal tip na peugeot 308 sw vzhled je subjektivní mě se to auto i celkem líbí. Kolega ho má a je spokojen prý velice prostorný vůz.
Případně nějaké jiné varianty? Něco do 130 tisíc max
S C4 souhlas!Ověřeno! Jinak jestli má 308 stejně velký kufr jako 307 tak tam dáte jeden a půl kočárku! Samozřejmě SW nebo break(SW původně byla 7 místná varianta některých pugů!)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.