A co na to PČR? Jinak to nemusí ani jezdit na hydraulický , trafoolej,nebo fritovací, stačí nafta bez přísad.zejména u starších oktávek, golfů pašíků tater 148, avií
jen tak mimo-kdysi dávno chtěli z emisí vyhodit jedno naftové auto-prý mají pokažené měření. oak vzali další -OK benzína-OK tak jej vzali na E opět a zase tak malé že mysleli že je to KO.Nebylo jezdil na čistý ro, fritovací olej!
re4zon
Tak to jsi frajer. Ja kdyz potkam cyklistu jednouciho prostredkem nebo dva vedle sebe zabirajici pulku pruhu, pekne jim zacoudim na cestu
asd1
To seš taky frajer.. Mmch. zkus na kole jezdit u kraje, kromě štěrku a olámaný krajnice na tebe auta totálně s. a lížou natěsno zrcátkama i když proti jede Tatra.. Když jedeš v místě pravýho kola tak jsi opticky překážka a je to lepší. A najet do pllky silnice v zatáčce za kterou neni vidět je nutnost, hádej co udělá když je vedle tebe a vyjede náklaďák, ano šup hodí tě do škarpy..
Pro Colombo... Vždyť Colombo taky všude kam vleze smrdí se svým doutníkem a jezdí starou kouřící kraksnou Jo a ještě něco.. Víte,moje žena říká.." když je to zadarmo,tak si jezdi na co chceš" zadarmo i žloutenku,se říká Taky jsem jezdil na "alternativní palivo" a je pravda, že se mi nikdo na zadek nelepil a cyklisti byli zkouření zadara.. Už to nedělám, mám rád přírodu a ta si to nezaslouží..
re4zon
Asi nikdo nepochopil, ze to byla nadsazka mirena na chlubiciho se praskace. @asd1 kdyz je tam blba krajnice, tak zpomal nebo tam nejezdi. Ze se ti tam jede blbe neni argument, ja taky nepojedu autem po chodniku jen protoze je v lepsim stavu nez silnice. V miste praveho kola nemas co delat. Pak se div, ze ridici nadavaji na cyklisty a mnohdy na ne i kaslou. Ta mensina blbcu na kolech je totiz tak strasne otravna a nebezpecna, ze to dopada i na normalni vetsinu. Stejne jako na me koukaji vsichni skrz prsty kdyz jdu se psy, pritom jsem s nimi prototypem ohleduplnosti. Ale par hovad v okoli neni schopnych se ohnout a sbirat, tak obcas slysim kecy i za ne.
asd1
Autům se snažim překážet co nejmíň. Bohužel jet v místě pravýho kola je nutnost, těsně u kraje jede leda sebevrah. Vyzkoušej a uvidíš. Zajímavý že v Německu nebo Rakousku je jízda úplně jinej level (a to jak na kole tak autem). A to tam mají silnice užší než my, takže i míň místa na předjetí kolaře..
Mmch. jak se ti v autě líbí auto v protisměru na tvojí straně kolama metr za čárou, takových je taky dost... Nebo lepiči kdy jedeš po okresce 90 a on je 30m za autem, když vyskočí srnka tak je v kufru protože jí nevidí, já musim hamovat a on reaguje až na brzdovky = než mu dojde co se děje tak nestihne ani přešlápnout z plynu na brzdu.. A že těch zviřátek běhá dost.. A to neni jeden exot ale půlka národa...
petr333
Ne že bych neměl na palivo, ale počítám s tím že najedu kolem 80-100km denně 30km do školy zpět a všude možně a mám jiné věci za které utrácím mnohem radši než za dopravu. A když vidím jak na mě cyklista pozvedává ruku tak dám mému ostrém dvoutaktu který si pápne 20 na 100 plný a pěkně mu udělám bílo před nosem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.