Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kola tiguan original

Od: jakubhruby odpovědí: 7 změna:
Ahoj mam kola z tiguanu original alu r17 .. z rocniku 2014 ... a chtel bych je prodat ale nevim cenu .. nikde sem je nevidel na prodej .. tak bych chtel zjistit naky rozmery a cenu .. jenže jsou nasazeny na aute tak naky čisla neuvidim na kole .. posilam foto

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

1x

čísla a rozměr včetně ET jsou v techničáku, kdo má tiguana, ten má i techničák...stačí to přečíst a opsat:-P

hrubyjakub
hodnocení

Auto jsem již prodal .. a original kola si nechal ze prodam zvlast .. technicak jiz nemam .. a v technicaku je vic moznosti jake kola tam popripade muzou byt ne? Spis sem chtel poradit . Kde sehnat jejich cenu .. kdybych si je chtel koupit kde je sezenu?
Kola tiguan original
Kola tiguan original #2
hrubyjakub
hodnocení

Jo a jsou nasazene na passata no .. i kdyz je zdelam a budu mit rozmery .. kde najdu jejich cenu

hodnocení

0x

Foto chybí,ale jue to jedno.Jakpíše p.Xenofob-opište rozměry z ORV II

hrubyjakub
hodnocení

Auto prodano technicak nemam .. kde sezenu cca cenu jejich
Kola tiguan original #3
Kola tiguan original #4

Sorry ale cenu starých kol nikde nezjistite. Zjistíte pouze jejich cenu, pokud se stále montují jako originální příslušenství, ale nových.Jen tak mimo-kdysi jsem jako ojetá kola kupoval originální disky (viz foto) SWIFT na CitroenBX.kupoval jsem je za 3500kč,levněji sehnat nešla. Když jsem je prodával, tak jsem byl rád , že jsem za ně dostal méně jak polovinu ceny za kterou jsem koupil.

Vám nezbude dát svou cenu a koupí je někdo dobře-nekoupí? snížíte cenu ,nebo projít inzerci a tam zjisiti jejch bazarovou cenu.

Kola tiguan original #5

asd1
hodnocení

0x

Rozměr ráfku je na ráfku a cenu si dej jakou chceš. Pro orientaci koukni na inzeráty podobných kol a počítej že většina je návnada na hejla a reálně se dají sehnat za míň...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]