Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Benzin nebo diesel

Od: lukas1399 odpovědí: 10 změna:
Ahoj, chtěl bych se zeptat zda se vyplatí jezdit cc12km do práce 3.0tdi audi a4 nebo si mám ponechat fabii na dojíždění do práce? Chci ji prodat a jsem na vazkach jestli ten 3.0l neoddelam časem nebo tu fabku mám proste prodat a neřešit to, dikes

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud máš webasto s předehřevem motoru, tak nic neodděláš. Jen tě to finančně vyjde hůř na provoz.

Tu Fabii bych si nechal a hrkal s ní do práce. Řešil jen oleje a až by se kazila, tak bych jí prodal nebo vyhodil.

Nebo si kup babettu na 12km :)

lukas1399
hodnocení

Asi Jo hele, to už je stejně dědek a prodal bych ji za par slupu, tak ji aspoň dojezdim, Webasto nemam.

Bez předehřevu se to TDi dost zakarbonuje zničí. Navíc náhradní auto v rodině co kdyby něco se vždy hodí. Takovej hopajz do práce a zpět je ideál. Já bych si fakt nechal dvě, pokud máš kde parkovat.

lukas1399
hodnocení

Parkovat mám kde, takže mas asi pravdu a nechám ji teda

makk
hodnocení

1x

Vyplatí se = co je levnější? Rozhodně ta Fabie.

asd1
hodnocení

0x

Nejdražší verze je mít dvě auta.

Nejlevnější je nechat si tu Fobii a audinu prodat. (nebo prodat obě a jezdit sockou/ na kole/ spolujízdou)

Ale nevim jak moc ti to pomůže v rozhodování *smich*

lukas1399
hodnocení

No to byla vlastně špatně napsána otázka jak tak koukam audi si chci prave nechat, ale tu fabii chci poslat do kytek, jen se tady ptám kvůli tomu jestli ji nechat na to skákání do práce nebo to ten diesel zvládne, ale četl jsem toho vic a asi je lepší si nechat tu fabii do práce teda, a o peníze mi nějak tak nejde, jen nechci zbytečně zničit ten 3.0

xenofob
hodnocení

0x

řekl bych že za novejši fobii v dobrem stavu dostaneš pri prodeji víc než za starou haudi mrdku

prodal bych fobii dokud neztratí na ceně

lukas1399
hodnocení

No prave fabii mám rok 2001 a ještě k tomu 2.0mpi co žere jak Temelín, za to dostanu par slupu a budu rad audi je 2009

hodnocení

0x
Já bych si nechal to co v zimě brzo topí abych celou cestu nemusel klepat kosu a když má ještě klimu která pomůže proti mlžení skel hlavně na podzim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]