Ahoj, chtěl bych se zeptat zda se vyplatí jezdit cc12km do práce 3.0tdi audi a4 nebo si mám ponechat fabii na dojíždění do práce? Chci ji prodat a jsem na vazkach jestli ten 3.0l neoddelam časem nebo tu fabku mám proste prodat a neřešit to, dikes
Bez předehřevu se to TDi dost zakarbonuje zničí. Navíc náhradní auto v rodině co kdyby něco se vždy hodí. Takovej hopajz do práce a zpět je ideál. Já bych si fakt nechal dvě, pokud máš kde parkovat.
lukas1399
Parkovat mám kde, takže mas asi pravdu a nechám ji teda
Nejlevnější je nechat si tu Fobii a audinu prodat. (nebo prodat obě a jezdit sockou/ na kole/ spolujízdou)
Ale nevim jak moc ti to pomůže v rozhodování
lukas1399
No to byla vlastně špatně napsána otázka jak tak koukam audi si chci prave nechat, ale tu fabii chci poslat do kytek, jen se tady ptám kvůli tomu jestli ji nechat na to skákání do práce nebo to ten diesel zvládne, ale četl jsem toho vic a asi je lepší si nechat tu fabii do práce teda, a o peníze mi nějak tak nejde, jen nechci zbytečně zničit ten 3.0
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.