Nejste přihlášen/a.
Dobrý den uvažuji o koupi vozu mazda 6 první generace po faceliftu. Jedná se o motorizaci buď 2.0 benzín nebo 2.3 a pak naftová 2.0. Všude jsem, ale četl, že mazdy reznou jak blázen pár jedinců mi jí i rozmlouvá. Pak, že naftový motory mazdy jsou nic moc.
Tak by mě zajímala nějaká reálná zkušenost jelikož třeba taková kolegovo octavie II je zrezlá jak 30 le starý auto :D
Mel sem dve. Podle mne dnes nemas sanci sehnat neprozranou skrz na skrz. Pokud existuje, neni na prodej.
Takže to opravdu tak moc rezne a co je tam nejvíce za problém an co se zaměřit? Četl jsem, že ty po faceliftu už má lepší antikorozní ochranu.
Ja mel 2.3i po FL a 2.3DISI.
Rezli obe. Mozna ne hned, jak vyjeli z tovarny, jako prvni rocniky pred FL (2003 a 4), ty rezli pomalu uz na montazni lince, ale i tak ano.
Chycene lemy bylo to nejmensi, ale koroze nosnych casti je mnohem horsi.
A to sem se o to poctive staral.
To MPS sem shodou nahod prodal ted na jare jednomu cikanovi a na zimu uz sem to ani radeji neprezouval na zimaky. Ne proto, ze sem byl liny, ale ze sem se bal to dat na hever, aby mi neprojel dovnitr.
A to sem to MPS mel garazovane!
Ona to byla super auta se super motory, paradni svezeni, kvalita, to vsechno bylo OK a dalo by se o tom napsat hodne, ale co je to platny, kdyz 13 let stare auto je prohnile jak...no jak Mazda.![]()
Pokud si ho hces nechat za vysoke desitky tisic nechat cele vyvarit, tak do toho klidne jdi, ale presto jak sem je mel rad bych si uz je neporidil. Prave a jen kvuli tomu reznuti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.