Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mazda 6 po faceliftu jaká je?

Od: karlos* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den uvažuji o koupi vozu mazda 6 první generace po faceliftu. Jedná se o motorizaci buď 2.0 benzín nebo 2.3 a pak naftová 2.0. Všude jsem, ale četl, že mazdy reznou jak blázen pár jedinců mi jí i rozmlouvá. Pak, že naftový motory mazdy jsou nic moc.

Tak by mě zajímala nějaká reálná zkušenost jelikož třeba taková kolegovo octavie II je zrezlá jak 30 le starý auto :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mel sem dve. Podle mne dnes nemas sanci sehnat neprozranou skrz na skrz. Pokud existuje, neni na prodej.

karlos*
hodnocení

Takže to opravdu tak moc rezne a co je tam nejvíce za problém an co se zaměřit? Četl jsem, že ty po faceliftu už má lepší antikorozní ochranu.

Ja mel 2.3i po FL a 2.3DISI.

Rezli obe. Mozna ne hned, jak vyjeli z tovarny, jako prvni rocniky pred FL (2003 a 4), ty rezli pomalu uz na montazni lince, ale i tak ano.

Chycene lemy bylo to nejmensi, ale koroze nosnych casti je mnohem horsi.

A to sem se o to poctive staral.

To MPS sem shodou nahod prodal ted na jare jednomu cikanovi a na zimu uz sem to ani radeji neprezouval na zimaky. Ne proto, ze sem byl liny, ale ze sem se bal to dat na hever, aby mi neprojel dovnitr.

A to sem to MPS mel garazovane!

Ona to byla super auta se super motory, paradni svezeni, kvalita, to vsechno bylo OK a dalo by se o tom napsat hodne, ale co je to platny, kdyz 13 let stare auto je prohnile jak...no jak Mazda.*nevi*

Pokud si ho hces nechat za vysoke desitky tisic nechat cele vyvarit, tak do toho klidne jdi, ale presto jak sem je mel rad bych si uz je neporidil. Prave a jen kvuli tomu reznuti.

hodnocení

0x

Zkus počíst tady. Je tam celkem dost zkušeností majitelů, třeba to pomůže.

mathew
hodnocení

0x

Zrezlá Octavie II je spíš vyjímka, nejspíš po bořádné bouračce. Nezrezlá Mazda je taky vyjímka a rozhodně nebude v bazaru pokud vůbec bude na prodej veřejně... Jo a naftu v Mazdě rozhodně nechcete dost na tom, že budete pořád lepit díry. Ještě se otravovat s nefunkčním motorem;)

karlos*
hodnocení

No tak to jste mě moc nepotěšili, a co druhá generace? To už je snad lepší nebo ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]