Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpěra zůstala pod autem

Od: klin odpovědí: 8 změna:
Nemylou náhodou jsem nechal pod autem podpěru na tom sroubu asi 1cm pod ním, sloužila jen kdyby neco, neudržela auto.
Je to tam vidět jak to po tom sjelo, jen mi to otřelo a odlouplo lak na tom ramenu a zůstalo na ležato pod krytem motoru. Celkem jsem se lekl. Co se mohlo stát? Potom jsem koukal znova na podvozek a nic jsem nenašel. Moje chyba..fabia htp
Díky
Není to vlastně rameno.. Ani nevím co to je.

Podpěra zůstala pod autem

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nápravnice a nestalo se jí nic.

Štěrk a sůl jí ještě časem dá zabrat víc.

Povrchová úprava nápravnice je foréza. Tu mnohdy nepřekonají některé zrnitosti smirkového papíru.

klin
hodnocení

Diky. A je to ideální místo pro podpěru? Nebo hever. Mám pod to gumy ze staré pneu aby se nic neodřelo.

Nápravnice je pevný most přišroubovaný na skelet vozu. K podepření může být použit.

asd1

Jak u kterýho auta, je dost aut u kterých se nápravnice zdeformuje, záleží i v jakým místě se podepře. U pojistky selhání heveru to je celkem jedno, auto se neřeší plechy se daj koupit nový, zdraví ne.

Podle fotky, kde je reakční vzpěra motoru a silenty ramen a závěs výfuku bych tipoval Octavii 2 nebo Rapid. Tam je to tuším pevné dostatečně, ale jinak souhlas asd1

Tazateli, co máš za auto? Jen tak mimo soutěž :)

hodnocení

2x

Nic se nestalo, provozem dojde k více problémům.

renegade11*
hodnocení

2x

Všechny prahy na fabiích mají zesílené 4 místa pro hever , je to označené malým trojůhelníkem na prahu u každého kola , a podpěra na napravnici být může ,ale zabezpeč si aspon 2 kola proti pohybu.

asd1
hodnocení

2x

Nápravnice a jen se škrábl lak - můžeš to natřít aby nerezla, panice nepropadej. Zvykni si před spuštěním se podívat pod auto jestli je všechno pryč *smich* Na běžnou práci stačí sundaný kolo strčit pod práh nebo nápravnici, je to i stabilnější než podpěra (neustřelí jako tahle ;), pak už tě spadlý auto nezabije.., Kolo tam pak zapomeneš hodně těžko, ledaže bys vzal úplně jiný z regálu *smich*

Jinak HTP = motor s kurvítkama a je dobrý minimálně aspoň často měnit olej (7kkm)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]