Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr motorky pro sk. B, resp. A1 s aut. převod

Od: pavlos189 odpovědí: 5 změna:

Pěkný den přeji,

chtěl jsem se dotázat, zda by mi někdo doporučil jakýsi stroj, který lze řídit s "béčkem", ale nevypadá jako skútr, našel jsem Gilera DNA 50, ale ta je velice nedostupná, spíš jsem myslel nějakou novější záležitost.

Někde jsem zahlédl po menším lustrování také Yamaha YZF R125, ale u té jsem bohužel zjistil skutečnost, že má manuální převodovku. Jde o to, že se mi nechce znova skládat zkoušky např. na A2. (když už bych dělal na motorku, tak rovnou A2). Vím, že to chce trochu cviku, ale myslím, že v polních podmínkách se na A1 stroji člověk naučí (někteří dokonce konstantují, že to je jako těžší a výkonnější kolo - to berte samozřejmě s nadhledem).

Cena pro mě není extra důležitá.

Díky za každou odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

0x

bude to stroj, který nemá spojkovou páčku, příkladem může být Honda AFN 125 Innova nebo Yuki smile, Yuki snake atd...

pavlos189
hodnocení

Děkuji za snahu, ale stejně tyhle motorky bohužel vypadají jako skútry a to mě prostě bohužel odrazuje. Vážně není nějaká lepší "motorkovatější" varianta skútrů?

xenofob

je to obráceně, výrobci některých skůtrů napodobují Hondu cube a její kopie a deriváty, které jezdí především v Asii už desítky let...Honda byla a bude první

pokud vybíráš něco jen podle vzheldu, zaměř se jen na barvu:-P

hodnocení

0x

To je opravdu problém...

U té Yamahy existuje ale ještě varianata Yamaha TZR 50 a Aprilia RS 50, ale jsou to všechno už dnes starší stroje...

pavlos189
hodnocení

A Aprilia RS 125 s automatikou asi není možno nalézt, co?

Protože to je přesně ona, tohle je fakt motorka, ne skútr a parametry má do A1, avšak má manuální převod, což je obrovská škoda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]