Nejste přihlášen/a.
Zdarec rádci, chci se zeptat jelikož je to můj první pohovor tak na co se mě budou ptát, když budu mít pohovor na řidiče taxi služby?
S pozdravem
,, , ,, , budete dělat hlavne zkoušky ze znalosti města ( přesný název si ted´ nepamatuji ).
no ale asi to moc prisny nebude kdyz uz me nekolikrat vezl taxikar ktery si ulici natukal do navigace a jel podle ni
Zkousky z mistopisu a ovladani taxametru se delaji na mestskych magistratech.
Pokud tedy jdete na pohovor do zamestnani, je jedno, jestli na misto ridice taxiku, tak tyto zkousky tam nebudou. To neznamena, ze se Vas na to ale nezeptaji.
Jinak to budou bezne veci jako u jakehokoliv jineho pohovoru. Trestni bezuhonost, jiz zminene jazyky, uvidi vase vystupovani, zeptaji se Vas treba na Vasi flexibilitu...
Ke komu ale chete jit delat taxikare? Taxikari jsou vetsinou soukromnici. Mi napada jedine taxi nejakeho hotelu a podobne...
Zdravím, na pohovoru se vás maximálně zeptají jestli znáte Prahu a jestli máte zkoušky na taxi.Pokud neznáte Prahu ( jim )nevadí koupíte si navigaci a budete jezdit podle ní.A přece se to časem naučíte.Pokud nemáte zkoušky na taxi tak vám řeknou než si uděláte zkoušky na taxi ( než se dostanete na řadu je vás hodně co chtěj vydělávat 30-40tisíc měsíčně ) můžete jezdit jako smluvní přeprava, to budete mít na autě jen samolepku firmy a budete jezdit jen na "vysílačku" . A sedět v autě 20hodin denně.A tím začnete kráct. Proč? Protože jako smluvní přeprava nemůžete používat taxametr, musíte mít Tripmetr který nemá paměťový modul-neuschovává žádné záznamy o jízdách, jinak, má stejnou funkci jako taxametr počítá podle sazeb. Takže dostanete zakázku přes vysílačku přijedete na místo,vyzvednete zákazníka a zapnete tripmetr a po ukončení jízdy zákazníkovy řeknete cenu ale účet nebudete moct vydat protože tripmetr nemá tiskárnu. A tím pádem přijímáte peníze které nedaníte. Okrádáte stát.Jako smluvní přeprava můžete jezdit pouze na faktury a těch se jezdí hodně málo.Věřte tomu že když vás chytnou, tak se vas firma ani trochu nezastane. A až si uděláte zkoušky tak budete kráct ještě víc protože už budete taxi i a pokud jste z Prahy tak asi víte jak to vypadá v centru jeden rosvícenej taxík zadruhým . To je tím že každej si přečte v annonci pojdte dělat taxikáře budete vydělávat 40tisíc. tak to není bud budete muset kráct jako straka nebo se nato vykašlat jako já a ostatní.Jinak firma vám může slibovat že májí svojí klientelu-dostatek práce, ale není to tak.Jim jde jen o to aby jste jim každý ,měsíc odevzdal odvod za koncesi a vysílačku. Je toho spoustu co bych ještě mohl napsat,ale to asi stačí. Jinak doufám že jsem se nikoho nedotkl a neurazil.Radím jdete dělat něco normálního.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.