Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Německá plaketa

Od: sam99 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, koupil jsem s německou plaketou/známkou pro vjezd do emisních zón v Německu. Známku mám vylepenou na čelním okně i s odpovídající SPZ, stačí pro vjezd do zón je tato známka nebo musím mít i nějaký certifikát/doklad ke známce? Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud RZ odpovídá, je to naprosto dostačující. Pokud RZ změníte, musíte na STK DEKRA kde vám za 300 CZK udělají novou.

asd1

Spíš v Německu kde TUV chce asi 5 euro ;) Dekra je tu drahá jak sviňa a ještě mi RZ na známku zapsali fixem který po 5 letech přestává být čitelný, holt kvalita se musí zaplatit *smich*

Dekru mám na druhém konci města, TÜV na druhém konci republiky.

asd1

Pak máš na druhém konci republiky i nejbližší emisní zónu kde tu známku potřebuješ = jde to vzít cestou ;) Už z principu předražení bych jim to nedal, těžko mají vyšší náklady než němci, tak proč dvojnásobná cena?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]