Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi vůle v čepu

Od: lampas odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám škoda octavia 2 faceflit.Chci se zeptat,když couvám a stočím volant třeba na parkovišti a jemně zabrzdím,tak cítím u mě u řidiče pod nohama málinkate tuknutí,jako vule v čepu nebo tak,Ale nestane ne se mi to pořád.Když jedu vše v pohodě při zatáčení .Jen se mi to stane když covnu na parkovišti a zatočím kola tak malinké tuknutí,

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi vůle čepu, asi silenblok.

doplněno 25.05.21 03:25:

Bobane, brzdové potrubí není důvod měnit v páru. Je namáhano pouze povětrnostními vlivy nebo nehodou.

asd1

Tipnul bych že Boban myslí že potrubí je celý shnilý, ale měnilo se jen to co už ruplo *smich*

Tazetel tak sáhni na čep a zahoupej autem, ucítíš jestli a který má vakl..

Čepy jsou měnit jednotlivě, tak problém není (jen geo častěji), péra tlumiče kotouče ramena atd. ano tam vždy v páru

@asd1

Tipnul bych že Boban myslí že potrubí je celý shnilý, ale měnilo se jen to co už ruplo *smich*

Týpek nejdřív nechal vyměnit jen jedno potrubí dozadu, potom prorezlo to druhý, tak musel to druhý, pak mu prasklo potrubí regulátoru k další hadičce dozadu...prý stará hadička je v pohodě, jenomže tu ukroutili asi nějak při dotahování... to zjistili potom...další výměna...neskutečná komedie.

kulový čepy bych taky měnil v páru...ať to k něčemu je a taky vypadá.Já na Feldu pro převážení materiálu(nemám STK) měnil komplet brzdové vedení dozadu. Když něco udělat, tak pořádně a to nejsem expert.

Na Octavii 2 jsem ještě shilé potrubí neviděl.

hodnocení

0x

hlavně nechat vyměnit díly na obou stranách, když už je to v servisu Tehdy jsme vybírali vůz z bazaru a byli i takový , co měly vyměněný jen čep na jedné straně. Pak jsou auta, co mají vyměněnou jen jednu pružinu, jedno brzdové potrubí místo dvou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]