Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám škoda octavia 2 faceflit.Chci se zeptat,když couvám a stočím volant třeba na parkovišti a jemně zabrzdím,tak cítím u mě u řidiče pod nohama málinkate tuknutí,jako vule v čepu nebo tak,Ale nestane ne se mi to pořád.Když jedu vše v pohodě při zatáčení .Jen se mi to stane když covnu na parkovišti a zatočím kola tak malinké tuknutí,
Asi vůle čepu, asi silenblok.
Bobane, brzdové potrubí není důvod měnit v páru. Je namáhano pouze povětrnostními vlivy nebo nehodou.
Tipnul bych že Boban myslí že potrubí je celý shnilý, ale měnilo se jen to co už ruplo
Tazetel tak sáhni na čep a zahoupej autem, ucítíš jestli a který má vakl..
Čepy jsou měnit jednotlivě, tak problém není (jen geo častěji), péra tlumiče kotouče ramena atd. ano tam vždy v páru
@asd1
Tipnul bych že Boban myslí že potrubí je celý shnilý, ale měnilo se jen to co už ruplo
Týpek nejdřív nechal vyměnit jen jedno potrubí dozadu, potom prorezlo to druhý, tak musel to druhý, pak mu prasklo potrubí regulátoru k další hadičce dozadu...prý stará hadička je v pohodě, jenomže tu ukroutili asi nějak při dotahování... to zjistili potom...další výměna...neskutečná komedie.
kulový čepy bych taky měnil v páru...ať to k něčemu je a taky vypadá.Já na Feldu pro převážení materiálu(nemám STK) měnil komplet brzdové vedení dozadu. Když něco udělat, tak pořádně a to nejsem expert.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.