Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mustang jako investice

Od: barel odpovědí: 8 změna:
Zdravím. Zajímal by mě váš názor. Vyplatilo by se investovat do jawa mustang, simsona nebo něčeho podobného? Cena letí dost nahoru. Co myslíte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud tomu aspoň trochu rozumíte, tak určitě ano. Rozhodně lepší než peníze v bance.

Pokud tomu rozumíte.Původní stav s doklady .Ty stroje vyjely s nějakým vzhledem z fabriky, a dneska někdo poskládá ze 4 různých "pincků" něco o čem tvrdí že je to "raryta mezityp", sice k tomu nemá techničák ale chce za to nehorázné prachy

hodnocení

0x

Spíš do Simsona. Poláci to prý zkupují jak prdlí :)

joudis*
hodnocení

0x
Za mě spíše Jawa 20 21 klasika Jawa 23 Mustang moc jako retro nefrčí ...a to jsem ho měl také
Nefrci, ale zase pěkných 23 s papírama je jako šafránu, jednu to bude mít větší cenu, jak 21 kterých je mraky...20 těch taky v originále už moc není

hodnocení

0x
Samozřejmě je trend že to stoupá na ceně, ale bůhví co udělá covid, pokud k tomu máte vztah tak ano, jinak už to taky není nějaká zazracna investice, ta to byla když se to dalo sehnat za flašku v době kdy to nikdo nechtěl, ale dneska ceny se nesmyslne sponuji, největší cenu má stejne originální stav. Nečekejte horentni zhodnocení.

joudic*
hodnocení

0x
leda Ford Mustang

K tomu se dá časem propracovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]