Hrozí mi nějaký postih za jízdu s autem, který má částečně rozebranou palubní desku ( je vytáhnutí kaslik, střední panel s ovládáním topení, a radiátor) a nemá sedačku spolujezdce? Jedná se o vůz Škoda 125. Má platnou STK a pojištění také samozřejmě. Děkuji doplněno 22.05.21 20:08: Autentické fotografie
Nejspíš úplně stejně jako auto, kde má někdo jenom sedačku řidiče, protože tam převáží náklad. Na STK tam musí být tolik sedaček kolik je míst k sezení, ale pak už je to vaše věc kolik tam máte sedaček... pokud tam necestuje víc lidí než je sedaček.
Vzhledem k tomu, ze do auta vam nema kdo co lezt, hodil bych pres to deku a normalne jel. Samozrejme jednorazovy presun, ne s tim tak jezdit normalne..
Na STK bylo vše poskládané. Teď jsem to rozebral protože chci vyměnit chladící kapalinu a tekl radiátor, na který teď čekám. Tak chci propojit hadice a párkrát to projet a vyměnit kapalinu.
Jako vážně takový dotaz? Vůbec bych to neřešil, hlavní je pojištění a STK. (To bude případnou kontrolu zajímat nejvíc.) Na silnicích jsou horší věci. Pokud máte pochybnosti, složit to na "oko" zabere chviličku. PS: Také jsem nejednou projížděl auto a z interiéru tam byla jen sedačka řidiče a volant.
lakycz
Jo díky, zkusím to poskládat na oko . Prozenu to i na místě ale rád bych tomu chtěl dát kotel. Ať tomu co nejvíc pomůžu. Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.