Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těsnění kolem dveří auta v mrazu

Od: mysak5 odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, prosím o radu, co dělat, aby mi v zimě nepřimrzalo těsnění u dveří?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Potřít jemně vazelínou - nejlépe lékařskou, ta nešpiní...
al bunda*
... nebo glycerinem.

mil®
hodnocení

0x
Používám glycerin, kterej koupím v lékárně a potírám těsnění hadříkem, přebytek když tak setřu.
v servisu jsem dostal v balicku pro zakaznika vec, ktera je na to delana... je to jako houbicka s cernidlem na boty, ale vyteka z toho smes ze silikonu... asi nic lepsiho nesezenes ;)
No jo ale teď záleží kde a co přimrzá, já mam problém ať to promáznu jakkoliv,čimkoliv - jde o to že se mi dostane sníh/voda mezi těsnění a dveře no a tam to pak zamrzne...
Má ten tvuj sajrajt nějaké označení? (zajímavost- dělá mi to jen u levých dveří, čili těch kde to zapadá nejvíce)
jasne, ze ma jmeno. Ale zrovna nemam v kapse auto, abych se mrknul. :D Jinak to vypada stejne jako ta nadobka na boty s houbickou, jen to je kanarkove zlute.
Nejde o to, ze to primrza, ale o to, kdyz s tim skubnes, abys nevyrval tesneni ze dveri. Po namazani se ti stat nemuze ;)
Těšnění nevyrvu- s těma dveřma nejde hnout, musel bych je vykopnout zevnitř *smich* To tam raději nastříkám rozmrazovač a ono to za chvilku povolí *nevi* Tak až vyndáš auto z kapsy tak písni, nebo sem hoď fotku, prosiiiim *tanec*
ty mi teda davas... tady je obrazek, snad se ti bude libit :D
Těsnění kolem dveří auta v mrazu
Dííík,ale připadá mi to jako"čistič"plastů co používám, kouknu schválně na tenhle v obchodě
no jo, vzdyt to vidis na obrazku, ne? Obsahuje silikonovy olej, takze i namaze - do mrazu idealni prevence ;)

obrkolodej*
hodnocení

0x
Já mám taky nejlepší zkušenosti se silikonem. Dá se koupit i ve spreji. Při aplikaci se musi ale dávat pozor aby se nedostal na čelní sklo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]