Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Narazil jsem na tento inzerát:
Píše se zde: pouze anglické doklady. Chtěl jsem se zeptat, jak lze toto přihlásit? Je to vůbec možné? Případně jak lze toto provozovat, pokud by přihlásit z Anglie do Čech nešlo? ( nějaké převozky, či nikoliv? )
Děkuji moc za radu.
3- dle rv a jeto jen D tak to bude E=O což je 10 000kč.
Bod 4-sem patří bod 3-eko se platí při zápisu změny!A navíc ,jestli se nepletu tak při dovozu ze zahraničí je auto v místě pův registrace odhlášeno takže nepotřebuje ani vlastníka a ani jeho PM!tedy alespoň z D,A ... to takto je!
2-originál VTP a MTP co to je? je TP a OTP! Ještě 3-protokol o evidenční-není třeba protže bude dělat velkou technickou, takže protokol z technické!
Prosím když chcete radit-tak používejte správnou terminologii.
A ty pane bezejmenný si myslíš že mám chybu? reagoval jsem pouze na jeho VTP a MTP které NIKDY neexistovalo. Takto starý navíc v česku zatím neregistrovaný vůz nemá ani jedn -ani TP a OTP ani ORV I a ORV IIAž ho zaregistruej-dostane ORV !Pokud vys sem nevstoupil jen háhodou a dnes bez registrace tak bys věděl, že se vemi mýlíš. Ale to je jedno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.