Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mam felicii a když projedu dírou tak to zabouchá v předním kole a slyším to, muže to být tlumič a nebo to je neco jineho, protože abych nekoupil novy tlumič a ono to delalo stále stejne. Díky moc.
0x
No vypadá to na tlumič ,ale nejlépe kdyby na se to někdo podíval. Koukněte na tlumič pokud bude mastný tak je to 100% on pokud mastný nebude může to být horní uložení tlumiče ,uložení ramene a nebo stabilizační tyče. Takže nejprve kontrola toho tlumiče. Je jasné ,že pokud bude v háji tlumič vyměnit oba.
0x
Řešil jsem podobný problém loni, a po třech návštěvách v servisu po výměně všeho možného ( čepy stabilizátorů,svyslé čepy...) a pořád to bouchalo
jsem se objednal v autotechnikunger.cz/... na diagnostiku a 125kč mi během pár minut vyjel z počítače list se závadami na přední nápravě
Koupil jsem čepy řízení a vyměnil se švagrem v garáži a pak zajel jen na geometrii.
Co to bylo za auto? čepy řízení se ,ale neprojevují boucháním na dírách ale vůlí v řízení a pocitem ,že auto plave. Tam bych závadu nehledal.
Opel Astra F ... Chtěl jsem Vás jen navést , aby jste nehledal závadu sám a zajel někam na diagnostiku.Ušetříte tím spoustu času a 125kč není mnoho.Během pár minut máte jasno a kde si to necháte opravit je na Vás![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.