Ahojte je mi 12 let a videl sem na internetu závodníky kteří jsou mladí a driftují např. youtu.be/... chtěl bych taky začít akorát nvm kde jse dají koupit tyto auta prosím poraďte a ještě bych chtěl vědět co jse používá za auta prosím poraďte děkuji
Jakékoli přemotorované auto s hnanou zadní nápravou bez kontrol trakce apd. Ve tvém věku bych se spíše zajímal o motokáry, to jediné mi pro tebe dává smysl, alespoň pro začátek rozhodně.
Žádný 12letý bez zkušeností nesedne do sportovního auta, aby zkoušel drifty.
domena*
Ježíš já jsem vůl myslím motokáry omlouvám se za chybu celé jsem to splet motokáru na okruhy atd. Moc se omlouvám
Ať ti táta koupí nějaký zadohrab. Pak čtyřkolu a třeba to budeš časem umět jako Ken Block. Ovšem zdaleka to není jen sednout do auta a jezdit bokem. To ani náhodou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.