Nejste přihlášen/a.
Dobrý den poradci.
Může mi někdo poradit vhodnou kameru do auta.
Momentálně mám tuto:
Naprosto ideálni velikost ( vleze se za zpětné zrcátko a tím nejde vůbec vidět).Vyhovuje mi právě velikostí a jednoduchostí (nepotřebuji display a pod), jenže má zásadní problém a ten je že ruší rádio.vyzkoušel jsem odrušovač a bohužel je to vlastnost této kamery.(tento problém jsem zjistil u více recenzí na různé modely)
Takže hledám ekvivalent velikost-bez rušení...
Díky za názory.
Neporadím, ale nechám si poradit od Vas. Kolik taková ( Vase) stojí? Jak ukládá, na jaké medium a kolik se na ní vejde? Sám o něčem takovém uvažuji. Rušení radia mi nevadí, neboť za jízdy poslouchám max.nahrávky.
levnealarmy.cz/... Kdyby jsi do vyhledavače opsal značku kamery tak by jsi našel třeba toto
Pouze poznamka.
Ste si stopro jisty, ze ruseni zpusobuje kamera a ne treba pouze jeji origo nabijecka? Napr. u levnejsich navigaci se to obcas stava, ze staci vymenit nabijecku a vse je v poradku.
Ale samozrejme to tak byt nemusi.
vybírejte podle vlastností - G- senzor, detekce pohybu... ale hlavně se podívejte na uživatelské videa na Youtube - výběr je velký. Vaše kamera má obraz velmi bídný - pokud má uvedeno rozlišení 720 HD, tak jedině interpolací - zřejmě čip 640x480. Flajzar - zavedená dobrá firma a taký šunt za nehoráznou cenu. Má to hodnotu do 400 Kč.
doplněno 06.01.14 17:23:Rušení může způsobovat nabíječka s půlzním regulátorem. Zkuste napájecí kabel protáhnout feritovým kroužkem, aspoň pár závitů - co nejblíže k nabíječce.
No původně bylo napájení do zásuvky zapalovače.
To jsem odstřihl a napojil na pojistku, která se aktivuje po otočení klíčku,takže nyní to funguje tak, že se vlastně o kameru nestarám.
Pak jsem z důvodu rušení dal ještě mezi zapojení odrušovací filtr, který ale vůbec nepomohl.
Prakticky když kameru ručně vypnu (tlačítkem na kameře), tak rušení ustane.
Jen doplním, že to není konstantní rušení.
Rušení se projevuje jen na některých stanicích a jen ve městě u dopravních značek a pod dráty el. napětí., ale kamera má na toto rušení 100 % vliv.Po vypnutí je to 100 %
Vozidlo: Octavia II fl. 2010 a radio Columbus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.