Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám O2 s origo odnímatelným tažným zařízením (typ viz foto), které má vůli. Když chytím za ten hák, tak má vakl cca 1 cm při pohybu dopředu-dozadu a o něco větší pří pohybu doleva-doprava. V jednom servisu mi tvrdí, že v tažném nesmí být žádná vůle a v druhém, že malá vůle ještě nevadí, že kvůli této vůli se vozík odpojit nemůže. Na rovné hladé silnici mně to při jízdě s vozíkem naloženým cca 150 kg přijde vpohodě, ale na hrbolaté je citelné škubání celým autem, nicméně je to moje první auto s koulí, tak to nemám moc vysledované, co je a co není normální. Sháním další názory, mně z logiky věci přijde, že vůle nesmí být žádná... Díky.
Díky za odkaz na tu metodiku, nejspíš bude vyrezlý vnitřek, kam se ten hák zasouvá - vypadla z toho slušná hromádka rzi, ono celkově O2 je rezavá víc než má původní O1
samozřejmě tam nemají být takové vůle, pokud je ohoblovaná drážka na háku, podíval bych se na vrakoviště zda tam nebude něco lepšího, pokud je vymačkaný vnitřek je to na vyhození...nad opravou bych vůbec neuvažoval
normálně to nové nemá téměř žádnou vůli ale bůhví kdo s tím jezdil a co táhnul...jinak u těch odnímatelných TZ se ty vůle časem a používáním objevují
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.