Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrické okno se samo spouští

Od: ritabelgique* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, včera se mi stalo, že se mi samo spouštělo okno ( u řidiče ). Prvni kousek popojelo dolů, pak se zas zavřelo, pak sjelo dolů asi do půlky a zase se zavřelo no a nakonec se otevřelo úplně a zavřít už to nešlo ani tým čudlíkem, takže jsem jela domů s úplně otevřeným oknem. Štěstí, že nepršelo nebo nesněžilo. Než jsem dojela domů, tak se to nakonec samo zavřelo a od té doby to nereaguje na nic - nejde otevřít. Kde je problém? Stačí jen vyměnit pojistky a nebo je to na servis? Oprava je drahá? Je to Fabii II.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To vypadá na spínač "čudlik" Oprava drahá nebude-záleží na servisu a jestli neshořel motorek.Trochu šikovnější to udělá sám

jyri*
hodnocení

1x

hele bud skus tu pojistku ale to pochybuji nebo budeš mít špatný čudlík a nebo motůrem a u nějakych aut se do tá i nastavit tím ted bych kecal jestli odemknout nebo zamknout to je v příručce auta např:( odemkněte klíček auto a drzte to odemčené třeba 7sec a jakmile to udelas tak by se ti melo okýnko stáhnout uplně dolu a pak nahoru ) takhle sem to měl já u octavie a nebo zajed do servisu na diagnostiku ale spíše ne do značkového to bude levnejší

hodnocení

0x

může bejt vlhko v ŘJ oken ve dveřích řidiče nebo bych na koukl do průchodky mezi dveřma zda nejsou dolámaný či spuchřelý kabely

doplněno 06.01.14 20:22:

a jak je na tom zámek u řidiče maká normálně otvírání a zavírání klíčem vrací se klíč do původní polohy? neni ten zámek rozpadlej to samý pokud to má zámek-fabku i ve dveřích spolujezdce?

ritabelgique*
hodnocení

No zámky na obou stranách jdou ztuha, musím tomu pomáhat, aby se klíč vrátil do původní polohy. Zámek by na to měl taky vliv?

ritabelgique*
hodnocení

Tak auto je v servisu, prý je včudu řídící jednotka. Nové to stojí okolo 4000kč + ještě práce k tomu. A to jsem nebyla ve značkovém servisu. Co myslíte, je to reálná cena a nebo když opravář viděl ženskou v servisu, tak že jí jako vezme na hůl?

ano zámky vliv mají pokud zustanou v jedný či druhý poloze tak to mate centrál a navíc to dle polohy spouští okna nahoru či dolů

co se týče tý ŘJ oken tak doporučuju zjistit co je v háji ! pokud by uhnili pouze náký kontakty piny de to opravit jinak bych to dle čísla řj řešil vrakovištěm ,bazošem atd

za novou bych 4000 nedal zatim bych to odpojil při zavřeným okně akorát je třeba se smířit s tím že nepude centrál nebo to nechat zapojený a vytáhnout pojistku na stahování oken

ritabelgique*
hodnocení

No jo, já jsem samotná ženská, co auto prd rozumí, takže shánění cosi po vrakovištích není pro mě. Takže musím platit. A nikoho nemám, kdo by se staral o auto. Nedávno jsem tu psala inzerát, že hledám opraváře a servisáka na auto, ale bylo mi to smazáno. A auto potřebuji, vozím děti do školky a školy.

skuste se domluvit s opravářem nebo se poptat v okolí a dohnat nákýho ochotnýho autoelektrikáře já tvrdim že leckterý nadšený garážník je občas šikovnější než vyučenej mechanik

rada zní skuste to tu skoda.panda.cz/... nebo tu

dieselpower.cz/... určitě se poblíž místa vašeho bydliště najde někdo šikovnej a ochotnej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]