Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automat abs?

Od: ceza odpovědí: 6 změna:
Ahojte kamaráti, už som sem nedávno písal ohľadom môjho problému ... no skúsim lepšie vysvetliť čo všetko za tým sa deje .. u mechanika som nebol keďže som v Nemecku a tu nevedia pýtať rozumné peniaze tak by som chcel ešte vidieť zopár rád od vás ... Budem vám vďačný Cadillac BLS 1.9 TID Opel CDTI Fiat JTD✍ V zime občas pri naštartovaní nechcelo zaraďovať rýchlosti ostala napríklad na trojke a už vyššie nezaradila... Akonáhle som auto zhasol a znova naštartoval auto už zaraďovalo toto sa dialo len v zime
Keď pridám náhle na plyn občas nabehne chýba (Traction Failure)✍
Treba mať naozaj jemnú nohu na plyne aby vedelo čo má zaradiť... Ináč to vie dosť nepekne trhnúť a buchnúť ...
Podraďovaď má tiež problém...
Napríklad na takej križovatke keď zastanem tak ma ešte dvojku/ autom občas trhne a až potom podraďuje na jednotku
Celá prevodovka už bola menená no problém je stále ten istý ... Hydromenič sa vsadil tiež druhý no používaný

A raz sa stalo že počas jazdy zrazu tachometer ukazoval že ideme 0 za/h aj keď sme išli cca 60za/h tým pádom auto nechcelo zaradiť a proste som plachtil...
Toto sa mi stalo len raz
Je možné že tieto všetky dosť vážne znejúce veci môže mať na svedomí abs?

Automat abs?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A kdyby bylo, tak jaký postup sám zvládneš? Budeš bezhlavě měnit díly?

Změř si alespoň vedení.

hodnocení

0x

Tipujem na vadnú komunikáciu riadiacej jednotky s prevodovkou. Môže to byť snímač na kolesách,plynový pedál a pod.

ceza
hodnocení

Ďakujem :) mňa zaujímajú vaše rady aj kvôli tomu aby som mohol mechanika nasmerovať približne čo to môže byty... Keďže aby nepýtal hromadu peňazí za hľadanie závady a tie ich reči. ..

Laik na základě rad z internetu bude radit mechanikovi?

Já být ten mechanik, tak Vás šupem pošlu jinam.

asd1

Podle popisu mechanik evidentně netuší která bije, mění hydroměniče a nic jen lítaj prachy. Tak i internetová lama může pomoct dost zásadně *smich* Akorát moc k smíchu to neni *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]