Ahojte kamaráti, už som sem nedávno písal ohľadom môjho problému ... no skúsim lepšie vysvetliť čo všetko za tým sa deje .. u mechanika som nebol keďže som v Nemecku a tu nevedia pýtať rozumné peniaze tak by som chcel ešte vidieť zopár rád od vás ... Budem vám vďačný Cadillac BLS 1.9 TID Opel CDTI Fiat JTD✍ V zime občas pri naštartovaní nechcelo zaraďovať rýchlosti ostala napríklad na trojke a už vyššie nezaradila... Akonáhle som auto zhasol a znova naštartoval auto už zaraďovalo toto sa dialo len v zime Keď pridám náhle na plyn občas nabehne chýba (Traction Failure)✍ Treba mať naozaj jemnú nohu na plyne aby vedelo čo má zaradiť... Ináč to vie dosť nepekne trhnúť a buchnúť ... Podraďovaď má tiež problém... Napríklad na takej križovatke keď zastanem tak ma ešte dvojku/ autom občas trhne a až potom podraďuje na jednotku Celá prevodovka už bola menená no problém je stále ten istý ... Hydromenič sa vsadil tiež druhý no používaný
A raz sa stalo že počas jazdy zrazu tachometer ukazoval že ideme 0 za/h aj keď sme išli cca 60za/h tým pádom auto nechcelo zaradiť a proste som plachtil... Toto sa mi stalo len raz Je možné že tieto všetky dosť vážne znejúce veci môže mať na svedomí abs?
Ďakujem mňa zaujímajú vaše rady aj kvôli tomu aby som mohol mechanika nasmerovať približne čo to môže byty... Keďže aby nepýtal hromadu peňazí za hľadanie závady a tie ich reči. ..
Laik na základě rad z internetu bude radit mechanikovi?
Já být ten mechanik, tak Vás šupem pošlu jinam.
asd1
Podle popisu mechanik evidentně netuší která bije, mění hydroměniče a nic jen lítaj prachy. Tak i internetová lama může pomoct dost zásadně Akorát moc k smíchu to neni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.