Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr rodinného kombi

Od: kesav odpovědí: 4 změna:
Dobrý den mám v plánu koupit nový vůz. Rád bych kombi. Nedávno jsem jel kolem bazaru a bylo tam Volvo V50 z roku 2009. A pak mě zaujal ještě VW Golf 5 variant.
Tak jestli tu má někdo nějaké zkušenosti z těchto dvou značek. Předpoklad je abych tam v pohodě dál kočárek a autosedačku.
Toho Golfa jsem přemýšlel buď 2.0 TDI nebo 1.4 TSI?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud nejsi milionář a nepotřebuješ nutně trhat silnice a chceš spolehlivé auto, co nebude mít poruchy a rodinku v něm vždycky odvežeš až na místo, kup si nějaký jednoduchý atmosferický benzín... Kangoo (2. generace) nebo Berlingo, Caddy... prostoru je tam habaděj a ty auta prostě jezdí.

Je to můj názor, čím jednodušší motor (šicí stroj), tím míň problémů. Na Kangoo 1.2 se ti třeba nemá naprosto co posrat.

V práci máme pár Kang a Berling a ty auta jezděj přetížený, jezdí s nima x lidí včetně ženskejch a prostě totálně NOU PROBLÉM, nikdy. Jsem správce vozovýho parku, takže vím. Sežeň něco s nájezdem pade a máš krásně zajetý rodinný autíčko. Pokud teda nechceš kupovat nový. Jako ano, je to trošku vlastnostmi náklaďáček.

hodnocení

0x

Golf 5 se mi konstrukcí nikdy nelíbil. Zvláště šroubované šasi dveří. To je prostě dle mého blbost a budoucí problém koroze.

10:00

hodnocení

0x

Grand Picasso, C8, Berlingo, ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]