Nejste přihlášen/a.
Dobry den, nevite kolik asi si bude uctovat prakticky lekar za vystaveni Lékařskeho posudku o zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel pro duchodce ve veku 65 let? Dekuji
Byl jsem svědkem, jak z ordinace vyšel pacient, který se podrobil lékařské prohlídce na ŘP a v roce držel štos papírů. Když jsem se ho zeptal, na co tolik papírů, tak mi řekl, že ho doktorka posílá na EKG, RTG a rozbor krve. Všechna tato vyšetření musí hradit ze svého a tak celková částka za vydání posudku by byla cca 2000 Kč. Když jsem to uviděl, tak jsem se ihned přeregistroval k jiné lékařce, která mi vydala posudek na počkání po přezkoušení zraku za 250,- Kč.
EKG je zdarma v rámci preventivní prohlídky jednou za čtyři roky od 40 let. Cena by byla cca 200kč.
Rozbor krve 1x za dva roky jako součást preventivní prohlídky.
Přezkoušení zraku od 45 do 61 let také jako součást preventivní prohlídky jednou za 4 roky přes žádanku od praktického lékaře. Na oční se dá objednat bez žádanky na kontrolu zraku a neplatí se nic (pokud se neřekne, že vyšetření se provádí kvůli řidičáku).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.