Myslel jsem si to a je to TD , SDI a nebo TDI? Pokud to je TD tak na diagnostiku nemusíte páč to to nemá říící jednotku. Pokud by bylo špatné turbo ubýval by olej v motoru a intercooler by byl mastný nebo dokonce plný oleje (nazpodku). Může to byt i čerpadlem dává moc nafty (čemuž nasvědčuje i černý kouř).
marenka*
Sice nevím co to je ale manža tu hlásí, že to může být váha vzduchu, častý problém TDI
ar*
mařenko váva vzduchu je toto
marenka*
Are díky, hned jsem chytřejší. Teď už vím, že váha vzduchu je jakási kovová bandaska v autě Jsem jenom ženská, ale poctivě tu manžovi diktuju problémky
doplněno 06.04.10 20:49:
Teď jsem tu souseda rozčílila.. "prosim tě to je na trubce nééé"
doplněno 06.04.10 20:51:
a teď se za břicho popadá, že to je plastový.. Tak aspoň je sranda
stirecek*
06.04.10 20:55
ar*
Maruš ještě chvilku takhle budeš dělat manžovi "relátko" a budeš profík a pak nás strčíš do kapsy.
ar*
m. nedejse oni existujou i kovové vzduchové váhy a teď souseda můžeš utřít.
stirecek*
To je teda rychlík, hned manžel, hned soused...to se pak plete i váha v kuchyni
marenka*
To je podle nálady... jak mě stírá, tak je to soused
marenka*
dík.. chtěla jsem ho vítězoslavně utřít, a dočkala jsem se přednášky o jakési klapce vevnitř, u lepších o mřížce která se zahřívá, a výsledek.. jsem z toho jelen ale nevzdám to..
ar*
bodejť nedejse, klapky uvnitř mněly starší auta dneska už tam žádná klapka není.
stirecek*
No jasan, dnes jsou všude jen dráty, někdy je to lepší naž manža nebo dokonce soused
No tak v tom případě máte problém s turbem vyřešený. Kdy se dělaly rozvody?
raadek*
Kour je opravdu ze spatneho spalovani? Olej se neztraci? Mohl by to byt zapeceny krouzek. R.
ar*
Tak už víme,že to má elektroniku a turbem to být nemůže. Jestli to je černý kouř vypadá to na velké množství nafty. Nejlepší bude jít na diagnostiku a zjistit kde je zrada. Protože to má na diesel málo najeto bude to buď váha a nebo čidlo taploty,ale to je jen můj tip. Na spodek motoru to nevidím tam by byl problém se startem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.