Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audi a3 - netáhne, ztráta výkonu

Od: sarageus odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
Moje Audi A3 8p 2008 sportback 2.0tdi ze dne na den ztratila výkon a vůbec netáhne.. jsem rád že to vytáhne na 90 ale nechce to pořádně jet ani do 50km/h hlásí mi to 3. Den filtr pevných částic ale to by se nestalo že dne na den.. včera to ještě jelo úplně bez problémů a táhlo to jako nové.. prosím o radu co s tím

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Bude ucpanej filtr pevnych častic a je možný že už nepude ani spustit regenerace a pak se bude schanět nový
V každym případě diagnostika a pokud to opravdu bude ten filtr pokusit se spustit regeneraci pomoci diagnostického přístroje
sarageus
hodnocení

Zkoušel jsem spustit regeneraci filtru přes diagnostiku ale vyskočila chyba že to momentálně není možné.
Tak bud dohnat profi firmu co se zabejva čištěním nebo novej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]