Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AS-PL alternátor startér zkusenosti

Od: marty* odpovědí: 7 změna:
Zdravím , dostal jsem velmi dobrou cenu na alternátor aspl řady premium 4003 do vozu Fiat panda 1.1 40kw. K altiku jsem dostal měření ale nejsem z toho moudrý. Altik má být 65A a na měření je 90A měření vložím ale nevytvořil jsem ho odešel mi foťák a nezaostřuje. Aspl není Čína ale polaci poměrně dělají věci i pro supersportu jako Ferrari tak sem to chtěli zkusit. Jenže po rozbalení na mě koukal nápis Magneti Marelli

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když zrepasuju alternátor Magneton neorigo díly, tak mi obal s nápisem magneton vždy zůstane. Ale pajšl jako regulátor, můstek diod a ložiska budou klidně zmetci VIKA.

Takže asi tak.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

as-pl jsou prebalovaci, tam najdes cokoliv, klidne original nebo cinu, proste co koupi za dobrou cenu to prebali

marty*
hodnocení

Ajajaj no je na to dva roky záruka .Firma se dost prezentuje máj i videa na YouTube jak ty díly kompletují a testují. Tak za 1200kc 2roky záruka snad to nebude úplně shit

2 roky záruku určuje zákon. Klidně ti ten shit zdarma vymění za další shit v rámci reklamace.

Nějaká záruka kvality to není.

Na vika alternátor je taky 2 roky a nechtěl by jsi ho.

marty*
hodnocení

Můžete uvést důvod proč jsou zmiňované alternátory špatné? Kvalitou zpracování nebo použité materiály? Víka neznám ani sem to neviděl v nabídce dílů.

Obojím. I poláci nechájí otřep ve vyvrtání a opracování (tedy spíš neopracování). Příkladem byl obohacovač na karburátor LEKR, který jsem měl několikrát v eukách.

Dále VIKA dělají ze špatných materiálů. Silenbloky ramen a reakční vzpěry z tak měkké gumy, že je to nepoužitelné.

Diodové můstky jsou letovány velice slabě a pochopitelně RoHS pájkou, která po pár zatíženích se vyhřeje a některé diody v můstku altíku přestanou usměrňovat.

Dále ložiska s velkou vůlí, která jspou hlučná už po pár km. Hlavně ložiska rychloběžná, jako jsou vodní pumpy, alternátory, startéry.

Zmetky, který kdejaký lepší výrobce vyřadí, tak druhovírobci vesele užijí do prodeje.

asd1
hodnocení

0x

To je repas, je otázka jak kvalitní je dá se čekat čína = loterie..

Vzhledem k ceně originál Densa za 2,7 -3k tak bych do něj nešel... Když už tak repas z kvalitních dílů. Záleží co ti tam odešlo, jestli jen regulátor tak to je za pár stovek...

Alternátor DENSO /...

Alternátor DENSO /...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]