Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
budu si porizovat auto a chtela bych pojisteni sjednat na mou maminku, ktera ridi dele a tak by bylo levnejsi. Uz jsem to takto jednou na auto mela bez problemu, ale bylo cele moje zakoupene plnou castkou dopredu.
V autobazaru mi ale bylo mi receno, ze pokud si porizuji auto na leasing/uver, pojistna osoba musim byt ja a nikdo jiny. Je to pravda nebo jde jenom o nejakou taktiku daneho autobazaru?
Dekuji.
Dobry den, dekuji za odpovedi. Nakonec budu auto kupovat na uver, tedy pujde povinne i havarijni na me. Nakonec to takovy rozdil cenovy stejne neni.
Mela bych vsak k tomu jeste dotaz - v ramci financovani na uver mi prodejce udelal nabidku prave i na pojisteni. Ta nabidka se mi ale uplne nelibi - je to jenom zakladni hav+pov a ja bych chtela nejakou komplexnejsi verzi, ktera pokryva vice skod a kde je vetsi limit plneni. Prodejce mi rekl, ze to nejde, ze proste nabidka je takova, a ze jedine, co jde v ramci pojisteni upravovat, je spoluucast, a pripojisteni skel.
Lze auto pojistit nadvakrat? Jakoby zaridit si uver i s pojistenim tady pres toho prodejce, a pak si mimo, pres tu pojistovnu, auto jeste pripojistit?
Pardon za blbe dotazy
No, ja si totiz auto budu brat primo od vyrobce, jine bych nechtela. Brat si pujcku z banky a zaplatit to hotove nedava smysl. Nevim,jestli tam je moznost financovat to takto pres ne, a vzit si pojisteni zvlast stranou...
Prikladam screenshot te nabidky financovani. Podiva se mi nekdo na to prosim, zdali by to pripadne stacilo? Jako to havarijko je asi OK, ale to povinny, me limit plneni 60/50mil prijde malo... Nahoda je blbec, a navic jsem ridic-zacatecnik.
Dekuji
U havarijka nechápu, proč je auto pojištěno na 359 tisíc, když cena auta je 320 tisíc. Pro vás by bylo výhodnější, kdyby bylo pojištěno na těch 320 tisíc, ale s GAPem, tzn. pojištění na kupní cenu po celou dobu financování.
Povinné má o něco nižší limit, to jo. Zkuste se zeptat prodejce, zda nemůže kalkulaci udělat na vyšší limit.
Celkově mi ta cena přijde OK.
Nevím, jaký prodejce vám udělal nabídku, ale zde je výhodnější nabídka: centrumcb.hyundai.cz/...
Úroková sazba je 0 %.
Dobry den, tak se po par dnech ozyvam.
Nakonec jsme s prodejcem vymysleli nastaveni vyssich limitu, s nabidkou pojisteni jsem spokojena. Nakonec jsme nastavili i jine splatky.
Koukam vsak na tu nabidku-kalkulaci, a jedno cislo mi tam nedava smysl - samozrejme to cislo s hvezdickou. At pocitam,jak pocitam, nevychazi mi, jak se dobrali k te castce (zazlucene). Nekde mi tam lita 40tisic (295 257-254 613 = 40 644). Pojisteni to dle tech informaci za * neni, urok to taky nemuze byt, poplatky za zprostredkovani taky ne...
Mohl by se na to prosim na to nekdo podivat? Moc dekuji za pomoc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.