Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geometrie kol

Od: lopatos odpovědí: 4 změna:
Zdravím nechal jsem si seridit geometrii, včetně výměny řídicích tyčí silent bloků, předek i zadek, přitom auto zatáčí lehce doprava ( kvůli tomu jsem měl samozřejmě sjetou pravou přední pneu ) pneu jsem měnil taky za nové, neví někdo čím by to mohlo být způsobeno? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hoď jsem sken výsledků naměřených hodnot odklonů, sbíhavosti, atd...

Dále výrobce a model vozu, případně i rok!

hodnocení

0x

Dnes som tento problém riešil aj ja. Výsledkom sú dve možné príčiny. Buď je posunutá náprava nárazom alebo servoriadenie nedrží stred keď je volant v natočený v rovine pre priamy smer. Mne to trochu skorigoval natočením volantu doprava a nastavením kolies pre priamy smer.

asd1
hodnocení

0x

Něco je blbě, buď geo, poloha náprav nebo silentbloků..

= reklamuj seřízení geometrie, možná radši obětovat další prachy a dát to někomu kdo to opravdu umí jak změřit tak seřídit. Včetně poloh obou náprav, odklonů kol, středový polohy řízení/ volantu apod.

Jezdit s tim = rychle zničit nový gumy..

Tazatel lopatos to dal asi nějakým lopatám. Doteď neodpověděl a neupřesnil na jakém voze (pro představu o jaké nápravy jde a kolika prvkové) a s jakým výsledkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]