Zdravím nechal jsem si seridit geometrii, včetně výměny řídicích tyčí silent bloků, předek i zadek, přitom auto zatáčí lehce doprava ( kvůli tomu jsem měl samozřejmě sjetou pravou přední pneu ) pneu jsem měnil taky za nové, neví někdo čím by to mohlo být způsobeno? Díky
Dnes som tento problém riešil aj ja. Výsledkom sú dve možné príčiny. Buď je posunutá náprava nárazom alebo servoriadenie nedrží stred keď je volant v natočený v rovine pre priamy smer. Mne to trochu skorigoval natočením volantu doprava a nastavením kolies pre priamy smer.
Něco je blbě, buď geo, poloha náprav nebo silentbloků..
= reklamuj seřízení geometrie, možná radši obětovat další prachy a dát to někomu kdo to opravdu umí jak změřit tak seřídit. Včetně poloh obou náprav, odklonů kol, středový polohy řízení/ volantu apod.
Tazatel lopatos to dal asi nějakým lopatám. Doteď neodpověděl a neupřesnil na jakém voze (pro představu o jaké nápravy jde a kolika prvkové) a s jakým výsledkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.