Nejste přihlášen/a.
Jaký je mezi nimi rozdíl, ví někdo? Jsou to spojky vyhledané dle VIN kodu
Pro vůz Alfa Romeo 156 1.6 TS , rok výroby 1999
je tam ještě původní spojka -FIAT vyrobená firmou VALEO
porucha hydroložiska
Koukni na hmotnost a je tam poznámka plast
Radši Sachs a jinej obchod. Tenhle je drahej a ani se nenamáhaj se správným překladem...
@asd1
dík za radu, mám to na 22 let starou Alfu 156, kde došlo k poruše hydraulického ložiska. Kde nakupuješ autodíly ty, nemáš na tuhle spojku odkaz? Přehrabuju su eshopy a nevím co objednat
Automechanik se vymlouval, posouval termín, tak jsem vyhodil startér, osy,řazení, nápravnici a sundal převodovku. Kastle je chycená korozí, tak asi nemá cenu něco drahýho.
@asd1
jen tak pro zajímavost, je to originál spojka-FIAT-by VALEO, odešlo hydroložisko(po 22 letech)
Když to máš venku tak koukni na OE číslo toho ložiska a dal bych stejný (hlavně mate info o senzoru apod.) .. Sachs, Valeo, Luk - špatný neni ani jedno, nejradši mám Sachs a zatim drží všechno..
Beru od Carda nebo Motora, příp. Pema - dobrý ceny a žádný ojeb.. Cardo obvykle nejlevnější, ale dost dílů nemaj v nabídce..
Pokud jde o cenu tak jestli je dobrá lamela tak možná vyměnit jen ložisko.. Ale je riziko že to brzy budeš dělat znova.. Nebo možná ne.
Ložisko ca 1600,- vyskakujou mi dvě verze (nevim přesně co máš za motor/ převodovku). Nejlíp zjistit OE čísla podle VIN a hledat podle nich..
@asd1
DÍKY
Dle VIN kodu jsem hledal taky, vyšel mi obrázek(ten přikládám) rozkresem dílů spojky a nějaká čísla k ložisku, lamele a přítlačáku. Ale stále se v tom motám, co koupit.
VIN kod karoserie je ZAR93200001138946
TOVÁRNÍ ZNAČKA/TYP/VARIANTA/VERZE
ALFA/ 932/A 4000/14
MOTOR 1600 T.S.(AR67601) (M1)
60815045 je samotná lamela to nechceš, sada vyjde výhodněji..
46527681 je sada lamela + přítlačák, takže tu ano a bude pasovat.
ložisko je pozice SGR.21207 a číslo bude na jiným obrázku.. Ložiska jsou asi dvě verze tak potřebuješ upřesnit.. Možná pasujou obě.. Dá se i opsat číslo z původního
na ložisku jsou jen tyto udaje
Valeo-made in France
339-06-17
SNR VALEO BB 40612S09
ale tyto údaje nedávají smysl po zadáníí do prohlížeče. Možná moc staré díly a značení bylo jiné
@asd1
dík, už objednávám, dávám na tvou radu a kupuju vše od SACHS . V sadě by měl být 1gr maziva na hřídel po které jezdí hydroložisko
jak jsi dohledal ty OEM kody z mého VIN čísla vozu? Abych s tím příště nemusel otravovat při hledání dalších dílů...
Jinak ještě ta část hydroložiska, co je přišroubovaná k převodovce, byla napatlaná nějakým červeným tmelem, asi aby se chránilo valivé ložisko hřídele převodovky, to je taky asi nutnost viď?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.