Nejste přihlášen/a.
Chladič je horký?
Větrák na něm se točí?
Hladina v expanzce se jak mění?
Je nalita zastudena mezi rysky nebo je nalita na max (což je chybou)?
Ta tenká hadička přepadu expanzky z termostatu je průchozí (u hliníkových termostatů občas při zanedbané výměně kapaliny zarůstala)?
Hadice tlakují? Jdou na volnoběh do expanzky bublinky?
Je tam chladící kapalina nebo voda?
Tak buď je chladič zanesený a už nemá takový průtok, jak by měl mít a nebo ten přepad, ale to by taky trošku tlakovalo.
Topení topí a jde horký vzduch?
Kolik už máš najeto pro celkovou představu chladiče a vložky topení?
Tak chladič. Zkus ještě wapkou oprat žebra chladiče (voštiny), ale kolmo je wapkou z dálky česej. Pod úhlem je wapka dokáže silou zohýbat a zavře je.
A nebo jaký jsi koupil termostat (wahler, vernet)? A jaký vlastně máš typ domku termostatu? Plast nebo hliník?
V chladiči bývá spousta mrtvého hmyzu a nemá to na funkci vliv-na funkci živočicháře? Jak by se hmyz do chladiče dostal?!Vždyť je uzavřen!Normální člověk by napsal na chladiči může být ! Jinak chladič zanesený nejen hmyzáky, má podstatně sníženou funcki , hůř odvádí teplo a trím se motor přehřívá!
VIKA je pro škodovku asi ta nejhorší a nejméně kvalitní druhovýroba. Jedním slovem šméčko.
Termostat je hliníkový nebo plastový (ten domeček)?
To je normální, že menší mototechny se zásobují šmejdy. To neřeš.
Vem si tohodle Francouze. Měl by to být Vernet.
A nebo Poláci docela fungují (AQ)
Až budeš systém plnit kapalinou, tak je potřeba vyjmout čidlo teploty z termostatu. Aby se to dobře odvzdušnilo. Tento postup přímo nařizuje dílenská příručka u plastových termostatů.
cos dal za značku termostatu?
já bych ho vyndal pojezdil bez něj a pokud by to vařilo hledal bych chybu : kouknout do expanzky jestli se vrací voda tou tenkou hadičkou zpět pokud ne problém s vodní pumpou
pak osahat chladič jestli je komplet po jízdě horkej pokud ne muže bejt ucpanej
Taky jsem chtěl jít po pumpě, ale že by kavitací a korozí se ta litinová vrtule zničila už ve 150 000km?No možné je vše. Pokud je urvanej silentblok motoru, tak bych tu pumpu měnil komplet už k vůli němu preventivně.
Kovová vrtule ještě neznamená že se nemůže protáčet na hřídeli...
Souhlas zkusil bych jet bez termostatu, jestlil to zmizne tak to byl on.. Vika čínská sr.
Může být i kombinace několika drobností.. Přicpanej chladič, zvohejbaný voštiny ucpaný mouchama, větrák se netočí dost rychle, termostat se jen pootevře, vrtule se trochu protáčí... Napoví i chování přehřívání, jestli na místě v koloně/ při jízdě nic nebo jen rychlejší jízda po rovině nebo furt..
Určitě je ta vrtulka hliníková?
Mě u favorita a později i u feldy 1,6ky praskla a protáčela se plastová ... Po kavitaci ani stopy, prostě malá prasklinka a evidentně při vyšších otáčkách se začala protáčet.
Ve městě a při nižších otáčkách nebylo nic poznat, ale na dálnici vždycky po pár minutách přestalo topit topení a vylítala voda, než jsem na to přišel. Dokonce se mi nakonec i zplácla/vcucla/implodovala expanzka a vedle ní LPG reduktor obalenej sněhem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.