Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat vhodný materiál

Od: bery* odpovědí: 1 změna:

Ahoj rádcové,

nedávno jsem tady řešil možnost opravy nebo záměny sacího potrubí o octávky 1,6/75kw AVU. Příčinou bylo vyběhaný ovládání klapek přepínání délky potrubí.

No, spolehlivě funkční oprava se nezdařila, výměna za sání ze starší 74kw verze (dle mě má klapky řešeny líp) pak ano.

ALE - tohle potrubí má jinak natočenou přírubu pro škrtící klapku, ta je odhadem o 30° osově pootočená, takže nesedí vedení od EGR (zaslepeno), ale hlavně se plastový kryt motorku a převodů klapky silně opírá o hranu ventildeklu, při montáži jsem musel klapku násilně přitahnout šroubama a navěky to takhle asi nevydrží.

TEDY - potřebuji mezi sání a klapku vyrobit přechodku, v podstatě kruh s vnitřním průměrem cca 60mm a vnějším 100mm, do ní 4 díry s M6 závitem a 4 větší, kam se vejdou zapustit hlavy šroubů, takže tloušťka tak 1cm. Prostě abych klapku pootočil a zároveň ten mezikus nepřekážel ničemu dalšímu :)

Kde ale sehnat 1cm dlouhý odřezek z cca 100mm hliníkový kulatiny, případně třeba 10x10cm čtverec z 1cm Al plechu?

Všude na webu vidím v nabídce jen absurdně dlouhé profily nebo velké plechy ...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jdukolem
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]