Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automat prečo blbne?

Od: ceza odpovědí: 9 změna:
Ahojte, potrebujem od vás poradiť, Cadillac 1.9 110kw automat TID u Fiatu JTD Opel CDTI
Počas jazdy mi auto neskoro podraďuje aj zaraďuje,
Pokiaľ dám ťažšiu nohu na plyn jebne neutrál...buchne čosi a zaradí správne už som zúfalý keďže celú prevodovku som vymenil dal tam druhu ... A stále ten istý problém
Budem veľmi vďačný za vaše rady
Ďakujem

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli je to automat od GM tak bych hlavne resil mnozstvi oleje, jinak jestli jste ho menil komplet tak to reklamujte.

ceza
hodnocení

Olej bol tiež nový
Len nechápem že je tam úplne iný automat a správa sa presne rovnako ako ten predtým ... Žeby taká náhoda? Alebo môže byť pes inde?

hodnocení

2x

Obě převodovky před smrtí. Budete nejspíš muset investovat do repasu od specializované firmy.

hodnocení

0x

Nemám zkušensoti-ale dle osob-řidičů aut s atomatem -toto je vlastnost některých,zejména starších automatů

ceza
hodnocení

Tak to dúfam že nie

hodnocení

0x

Pokiaľ dám ťažšiu nohu na plyn jebne neutrál...buchne čosi a zaradí správne už som zúfalý keďže celú prevodovku som vymenil dal tam druhu

Co hydroměnič? Nesmí nic buchnout a nesmí tam dát neutrál!

ceza
hodnocení

Ten bol tiež vložený druhý ☹
mathew

Druhý znamená nový (reklamovat) nebo z jiného vraku? Pokud to druhé tak se nedivím, že to nefunguje;)

ceza
hodnocení

A není možné že je napríklad chybná riadiaca jednotka?
Keďže je umiestnená dosť zvláštne pod podvozkom... Myslím si že voda si tam môže nájsť ľahko cestu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]