Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám možnost koupit tažné zařízení z vrakoviště bez papírů... však prodejné v ČR. Namontovat si jej chci sám. Co mě po tom čeká aby nebyl problém na STK a zápisu do VTP.
Lze? nebo byrokracie mi to neumožní.
Děkuji za rychlé odpovědi , z nichž jsem usoudil že bez papíru nelze a ty nikdo nevystavuje u stáreho.
proč mě to je nepřekvapuje
A kolik stojí nové tažné? 2000 - 5000kč
Elektriku si s jednotkou canbus klidně vezmi z vrakáče.
Překvapuje mě, že v dnešní době nemají lidi peníze ani na tažné. Ale na chlast a cigára jo .
Proč tohle mě nikdy nepřestane překvapovat
Milej pane, jen pro vaši informaci nekouřím ani nepiju a na nové tažné bych peníze určitě našel ale na vrakovišti je k dispozici za třetinovou cenu tak proč platit za nové? Ale auto možná už má před sebou jen pár let a vozík potřebuji občas. Navíc jsem odpůrce dnešního trendu něco se pokazí tak to vyhodit a koupit nové, často naprosto zbytečně jen tak protože to mám u frnáku, ale pokud na to lidi maj a chcou se utopit za chvíli ve svých odpadcích, zřejmě se utopím bohužel s nimi.
Tak staré auto nepotřebuje can a pravděpodobně tažné bude stát 2000kč.
Na vrakáči 500kč rezavý šrot. Dáme nové šrouby, trochu zrenovujeme (obrus, nalakovat) a jsme na ceně 1500kč. Ušetřeno 500kč a odpadek na autě.
Cha cha.
Tažný závěs je z 99% ocel. Rozhodně je to nejlépe recyklovatelný odpad.
Až bude tažný závěs z tetrapaku, tak možná.
No, vidíte zaplatil jste třetinovou cenu za kus železa- a to se vyplatí! Kolik Vám je? Již byste, když máte auto a ŘP vědět, že v Česku jednoduše nic nejde-chceš-li to zaplať si v plné výši a ne za třetinovou cenu z vrakáče !
Je zanovní, není potřeba nějaká nákladná renovace, navíc i kdyby byla ruce mi neupadnou a ten úměrný čas nad tím stravím pro sebe a ten jak je opět dnes v modě, já na peníze nepřepočítávam. Ale kupovat ho nejspíš nebudu protože mi to byrokracie jak vidmo neumožní. Děkuji za reakce.
PS: není to jen tom že tu ocel zase roztaví...
Taky si nerad kupuji nekvalitní nové věci a opravuji ty staré, které byli navrženy na dlouhodobý provoz bez poruch a kvalitu.
Zde to ovšem opravdu postrádá smysl.
Akumulátor se dnes taky nezachraňuje. Snad leda v Pákistánu.
Gumidku,velmi spravne,ty ubohe socky jsou tak line,ze nemaji pitomych 5000 na pitome tazne zarizeni!A jeste chteji jezdit obcas s vozikem!Ja vubec nechapu,proc si to vozi sami,oni si nemohou sjednat za par tisic dopravu!?A jeste si,ti neschopni chudaci urcite ten vozik sami natiraji!Do srotu s nim a koupit novy,vzdyt je to jen deset,dvacet tisic!Kdyz na to nemaji,at nejezdi vubec!A to tihle socky a lopaty jeste chteji volit!Zakazat!
Podle mne jsou asi také jen dvě cesty - instalace certifokovaným servisem a pak rovnou přihlásit , nebo sám si namontovat a poté na STK, ale v obou případech s tech listem tažného zařízení. Rozumím Vaší argumentaci - sám jsem sháněl pouze kouli na traktůrek se kterým se pohybuji pouze po zahradě a dvoře, ale na vrakáči chtěli tisíce, tak jsem zkusil firmu, která likviduje vraky - a tam jsem zrovna přišel v momentě kdy servisák odřezával kouli na staré Škodě- tak mi řekl vem si ten hadr ať se nespálíš a chytej- rozbrusem uřízl kouli s tím trnem , já chytil do hadru, zaplatil jsem 300 a jel domů dosvařit pomocný rám tažného. Ale na veřejné komunikaci bych nechtěl aby na mne někde ze zatáčky vyjel samotný přívěs, protože se "utrhl" z koule a tak holt nastupují určitá pravidla, která se někdy nelíbí, někdy řekneme - no měly by být nějaké předpisy, pravidla,... a to je holt tento případ.Hlavně se nelíbí - pokud se dotýkají "MNE"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.