Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím rozpustit úsady?

Od: jarin* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

vymontoval jsem si z auta EGR a sání s klapkou. EGR mám uplně zatuhlý, zkoušel jsem na to technický super čistič přímo na kovy, pak to promazat multifunkčním olejem a ani se nehne. Maximálně když do něj klepnu paličkou.

Co by mohlo pomocit na rozpuštění úsad i na sání? Mají ba Benzině přípravky na to? Nebo mě napadlo koupit Vervu benzin a naložit to do toho.

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Jsou na to přípravky (čistič EGR), čistič na grily/ trouby, aceton...

hodnocení

0x

Zkusil bych petrolej, naftu...

hodnocení

0x
Pokud to jde,tak ten EGR ventil do nějakého toho rozpouštědla ponořte na pár hodin..A sání leda rozebrat a kartáčkem na zuby za pomoci rozpouštědla vyčistit.. nejdřív něčím škrábat nánosy ( dřívko a pod..kus plastu třeba.Ale čističe egru ve spreji dle návodu by mohly pomoci.Ale koupit tak minimálně tři a aplikovat to po sobě..Jeden sprej toho moc nezmůže.Sám jsem nedávno jeden zkoušel a "něco"to dělalo,ale myslím že to rozpustilo jen malou část

spu
hodnocení

0x

prostříkat konkorem,ten rozpouští karbon

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]