Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení radio navigace v audi

Od: navig odpovědí: 10 změna:
Zdravím. Mám audi a3 2007, původně v něm bylo originální radio concert. Známý mi daroval radio s navigací Kenwood ddx 5034. Zapojil jsem ho, funguje v pohodě, jenom se mi znefunkčnilo ovládání hlasitosti a stanic z volantu a nezobrazuje se mi v digitálním panelu u budiku info o stanici a rádiu. Hledám už asi 3 hodiny nějaké schema na zapojení, avšak neúspěšně. Je u tohoto rádia vubec možné zapojit tyto ovladaci prvky? Popř. Jde udělat zapojení tak, aby to zase fungovalo? Stačilo by mi ovládání z volantu mít zapojené, ten digitální Panel ani tak neřeším. Díky moc rádcove!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Aftermarketová rádia z 90% neumí využít CAN na maxidoty VW,Audi nebo ovládání z volantu. To umí jen OEM pochopitelně.

auto.bazos.cz/...

pieces-okaz.com/...

navig
Zdravím,dekuji za odpověď. Tak to si me moc nepotěšil *zed*
Originální radio si nechávám až jako poslední možnost, že ho vratim zpět a bude klid.
Z kenwooda mi vedou 3 nezapojene dráty, 1. s nápisem remote, 2 neoznacene. Potom ještě další 2, ale ty jsou na parkovací senzory, ty neresim. Takže myslis, ze nemam sanci sprovoznit ovládání z volantu bez různých adaptérů? Porad přemýšlím nad tím, k čemu jsou ty 3draty, jestli třeba nebudu mít stesti a radio to bude podporovat, ale to bych chtěl asi moc *mir* diky

remote nejčastěji modrý má 12V s odběrem max 100mA pro aktivaci aktivního zesilovače nebo výsuv elektrické antény či jejího předzesilovače.

Zbytek nafoť a nebo se koukni do návodu k rádiu.

navig
Jak budu v aute, tak poslu, díky moc za ochotu pomoci! Ještě bych měl dotaz mimo tema, ale mám možnost koupit original audi navigaci do mého auta za 2tisice, ale je problem, ze prodejce nema kód, dal by se případně nějak zjistit, doma s počítačem? V audi servisu by za to chtěli asi velke peníze a cenově by me vyšlo lépe koupit radio s kódem. Ale tím, ze je za 2tisice, tak nad nim uvažuji. Jenom ten kód je problem.

Připojit prográmátor na eepromku, vyčíst dump, ten vložit do nějakého sw dekodéru v pc a vyplivne ti to kód.

navig
Zní to jednoduše, ale vysvětlíš mi to prosím jako laikovi? Absolutne se v tomto nepohybuju a netusim co a jak. Zvládnu to ja doma? Díky !

Nezvládneš a tyto návody neposkytuji.

navig
Vyřešeno, známy měl kamarada, co mi to nějak udelal. Můžete lock! :)

hodnocení

0x

Mrkni sem.

ahifi.cz/...

Řešil jsem to na Mondeu, obvykle ty převodníky řeší výstup tak, že je upravován výstup na úrovně napětí...

Převodník napětí má pouze Ford nebo Renault.

VW koncern informaci dává přes CAN L a CAN H.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]