Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tahle kvalita normální?

Od: zdenek2® odpovědí: 14 změna:
Namontoval jsem novou gumu do druhého tlumiče. Ihned po namontování se guma promáčkla. Výrobce je prý český. Má smysl tuto gumu reklamovat? A jak koupím novou gumu, která bude tvrdší, aby se nepromáčkla? Nebo to nechat tak a jezdit s Horní miskou zdviženou do vrchu?
doplněno 07.05.21 08:24:

Já jsem těch gum koupil 15 po 25 jednu. Asi bych to reklamovat měl. Prosil bych o postup reklamace. Stačí poslat uvedenou fotku? Guma je po vyndání mírně zdeformovaná. Po chvíli se vrátí do původního stavu. Je prostě měkká.

Je tahle kvalita normální?
Je tahle kvalita normální? #2

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karlos*
hodnocení

2x
Myslím že na to, aby vám to stálo v garáži a vy jste se v tom mohl "šťourat", bych to nechal tak.
slon

Mluvíš mi z duše. *modla*

hodnocení

0x
Vždycky, když jsem chtěl udělat "ze starého nové" tak to dopadlo špatně.Bohužel na Feldy už se nedá sehnat moc dílů "originál" ! Polsko je ještě ta lepší varianta a Čína nebo Turecká Vikä ta nejhorší varianta!Byl jste se s tím projet? Klepe to? Vrže nebo mlátí? Pokud ne,tak to nechte být! A radši sežeňte neopotřebovaný původní originál z vraku,kde bude tato guma zachovalá.Věřte, že vydrží dalších 20let..Ale pokud to funguje a nevydává"divné"zvuky,tak to tam nechte a běžte řešit něco jiného..

Originály seženeš. Jen musíš víc hledat :)

Jo,jo...s logem malého sloníka ..Rubena Náchod..Mám pravdu?
04.05.21 18:44

nebo TF

04.05.21 19:01
Neznám TF:(
04.05.21 19:09

sz

jurajjuraj*
hodnocení

0x

cesky vyrobce ulozeni na filete? to jo, zitra bych zasel na tu prodejnu a zeptal se jake jeste pohadky umi

hodnocení

0x

Dobrý den, nějak mě to nesedí, nemůže byt ta guma špatně nasazená :(

hodnocení

Co je to špatně nasazená? Gumu díky jejímu tvaru do horní misky se šrouby jinak nasadit nelze. Zkuste si tam gumu zatlačit vzhůru nohama.

Je tahle kvalita normální? #3

hodnocení

0x

Co na to říká kolega Gumidek? na to smontování? čekal jsem odpověd a zatím nic

hodnocení

Pánové, sc, tf, sloni...

Zkuste mi dát "od", kterou stojí za to ohodnotit.

Jakou značku koupit?

Niormální člověk pochopil jakou značku z první odpovědi p.Gumidka.Pokud nechápete -je to Váš problém a auto dejte do servisu a nemusíte se tu neustápe ptátna svým způsobem hlouposti. Hlavně že jste koupil "kvalitní" výrobek -15ks po 25 s výměnou po 100km na místo třeba "horší" ale za stovku dva kusy a jedna výměna na deset let

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]