Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípravky na vystředění lamely spojky

Od: boban® odpovědí: 5 změna:

Stačí tohle na spojku vozu Alfa Romeo 156 TS?

mojedilna.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tohle si kup. Dáš lamelu na přítlačák a pak to celé na setrvák.

mojedilna.cz/...

hodnocení

@gumidek

díky, v čem je rozdílná tato sada, kterou jsem chtěl původně? Prý jsou tam i nějaké vytloukací trny a má to širší použití...?

mojedilna.cz/...

Tvoje sada centruje trn do klikovky, kde bývá díra. Kolem trnu je váleček, který centruje lamelu.

Přítlačák se montuje odpružen a dotahováním se pružiny stiskají. Je nutné montovat zvolna všechny šrouby naráz.

Navíc Alfu tam u sady ve specifikaci nevidím.

Sadu, kterou bych si koupil já s tím otočným bazmekem vpodstatě lamelu chytněš za střed proti centrovacímu kónusu o jazyky přítlačáku a přitáhneš si ji. Přítlačák je tedy slisován, stále můžeš kontrolovat před montáží do setrvačníku krytí s deskou přítlačáku a pak to celé slisované (jako by jsi stál na spojce) volně namontuješ na setrvák a pak přípravek uvolníš a lamela se navrdo sepne přítlačákem k setrváku až po montážy, kdy jsou obvodové šrouby na setrváku kolem dokola přesně na moment dotaženy.

U tvého přípravku to koment trošku zkresluje, jak se přítlačák snaží odtlačit pryč od setrváku.

Ale obě sady jsou použitelné. Akorát ta tvoje... nevidím alfu, ale je tam fiat, tak snad je tam i správný váleček

hodnocení

Takže je asi lepší to, co mi navrhuješ *zdravi*

Nebo tady jsou obě věci v sadě

gmtools.cz/...

Jo, ještě lepší sada. Pro více aut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]