Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Chtěl bych poprosit o informace a zkušenosti o spokojeností s ČPP
doplněno 04.04.10 13:24:Dobrý den
Chtěl bych poprosit o informace a zkušenosti o spokojeností s ČPP s povinným ručením
Z pohledu pojistníka nebo pojištěného to je naprosto srovnatelné s jinými pojišťovnami co do obsahu nabídky.Částečný rozdíl je jen u cen.
Podmínky jsou takové, jaké si je uděláte. To bohužel mnoho klientů neví. Dejte si v pojišťovně udělat kalkulaci, až vám ji udělají, tak řekněte, že si to jdete porovnat do jiné pojišťovny, Tam vytáhněte tu hotovou kalkulaci a ukažte jim to. A možná se budete divit. No a pak se můžete vrátit k té první pojišťovně, ukázat co nabídla konkurence... a najednou budete mít zase lepší podmínky.
zdravím,já jsem u ČPP a naprostá spokojenost.co se tyka s proplacenim atd. tak je asi nejlepsi,ale mama ma u allianz a kdyz ji nabourali auto tak do mesice mela penize na ucte a jeste dostala sveho agenta ktery vse vyrizoval.ja mel taky nehodu a u čpp taky zadnej problem.
Má výhodné ceny pojištění pro ojetiny a jemnější odstupňování pojistného podle kubatury - například za šestnáctistovku se zde platí míň, než za osmnáctistovku. Jinde je hranice 1850 a pak až 1350 kubíků... A mívá jarní slevy.
Plnění jsem zatím naštěstí nepotřeboval, ale ani nemám zprávy o nějakých problémech. Slyšel jsem ale ne moc dobré věci o dolování plnění od Directu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.