Ahoj, mám starší auto černé plastové nárazníky už nejsou úplně černé, ale vyšisovaly do takové šedé. Přelakovávat je nechci, je nějaký přípravek (sprej, krém, pasta) na oživení zpátky do černé? Nevadí mi pokud to třeba budu muset dělat znovu každý měsíc, jen chci, aby bylo hezké. Děkuju moc za tipy
zrovna ted jsem to resil hledejte cernidlo na plasty, naprosta pecka doplněno 29.04.21 13:44: zadny hadrik jak blazen, ale maly stetec a zadne rukavice jsem nepotreboval
Měl jsem starého Opela a nárazníky byly úplně šedé.. Nastříkal jsem to vždy COYOTE - oživovač pneumatik a vnějších plastů.To zabíralo nejvíc.Jiné přípravky nic moc.. spíš nic.Tohle bylo super.. Nesmí pár dní pršet,aby se to pořádně nasáklo..Neutírat! Kdyžtak za pár dní.Sice se na to nalepí prach,ale otřít až za několik dní
Černidlo od Druchemy na chvíli pomůže, ale daleko dýl drží na čemkoliv okolo, kam se ho při nanášení podaří napatlat. Taky pomuze silikonovej olej. Ale překvapivě a na dlouhou dobu prokoukly narazniky u feldy po pokusným lehkým potření (hadrem) vyjetým olejem z dyzlu a navíc to bylo zadarmo
Auto uz pres sebou mělo poslední rok před likvidaci, jen jsem to zkusil ze zvědavosti. A prekvapilo mě, že to fungovalo lip než to cernidlo nebo silikon. A nebylo to nějak upatlany, prostě jen lehce prelesteny mastným hadrem nebo houbičkou, už nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.