Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nárazníky - oživení

Od: lucy* odpovědí: 10 změna:
Ahoj,
mám starší auto černé plastové nárazníky už nejsou úplně černé, ale vyšisovaly do takové šedé.
Přelakovávat je nechci, je nějaký přípravek (sprej, krém, pasta) na oživení zpátky do černé?
Nevadí mi pokud to třeba budu muset dělat znovu každý měsíc, jen chci, aby bylo hezké.
Děkuju moc za tipy

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když jsem měl Favorita, tak jsem kupoval tohle a vždy to krásně prokouklo. Ale tak na 14 dnů - měsíc.

druchema.cz/...

Je to takový krém a dost špiní, tak rukavice!

Spreje ála kokpit jsou k ničemu.

Mají ho i v Globusu, OBI, atd...

lucy*
hodnocení

Děkuju moc

joudic*
hodnocení

1x
zrovna ted jsem to resil hledejte cernidlo na plasty, naprosta pecka
doplněno 29.04.21 13:44: zadny hadrik jak blazen, ale maly stetec a zadne rukavice jsem nepotreboval
Nárazníky - oživení

frigo*
hodnocení

1x

Já to natírám starou dobrou červenou Diavou.Všechny plasty na mém autě.Moje auto je staré třicet let a plasty mám jak nové.

hodnocení

0x

youtu.be/...

hodnocení

0x
Měl jsem starého Opela a nárazníky byly úplně šedé.. Nastříkal jsem to vždy COYOTE - oživovač pneumatik a vnějších plastů.To zabíralo nejvíc.Jiné přípravky nic moc.. spíš nic.Tohle bylo super.. Nesmí pár dní pršet,aby se to pořádně nasáklo..Neutírat! Kdyžtak za pár dní.Sice se na to nalepí prach,ale otřít až za několik dní

bery*
hodnocení

0x
Černidlo od Druchemy na chvíli pomůže, ale daleko dýl drží na čemkoliv okolo, kam se ho při nanášení podaří napatlat. Taky pomuze silikonovej olej. Ale překvapivě a na dlouhou dobu prokoukly narazniky u feldy po pokusným lehkým potření (hadrem) vyjetým olejem z dyzlu a navíc to bylo zadarmo :)

No fuj Bery :-D

bery*
Auto uz pres sebou mělo poslední rok před likvidaci, jen jsem to zkusil ze zvědavosti. A prekvapilo mě, že to fungovalo lip než to cernidlo nebo silikon. A nebylo to nějak upatlany, prostě jen lehce prelesteny mastným hadrem nebo houbičkou, už nevím.

Škoda, já mám facelift, ale možná bych to taky prubnul, kdybych měl černé nárazníky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]