Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diagnostika Renault

Od: miri735* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, scháním diagnostický program, pro Renaulta lagunu rok výroby 1994.Máte někdo zkušennosti, s těmito vozy?Který program by jste mi doporučily?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepanek*
hodnocení

0x

a co máte za kabel?

miri735*
hodnocení

Dobrý večer, omlouvám se že píšu tak pozdě.Je to OBD2 redukce, na 12 pinový konektor.

pepanek*

OBD2 je typ konektoru. Nevíte jaký protokol? Můžete poslat odkaz na stránky, kde jste kabel koupil? Obávám se ale, že to bude docela problém. V roce 1994 ještě automobilky nemusely používat normované protokoly pro komunikaci s diagnostickými zařízeními v automobilech. Univerzální diagnostiky by s tím mohly mít problém.

miri735*
hodnocení

www.torriacars.cz

miri735*
hodnocení

Komunikace: 2x K-line
Připojení: USB port
Vozidlo: OBDI/OBDII - ISO9141-2/ISO14230-komunikační protokol se std. 16pinovým konektorem J1962
Délka kabelu: cca. 2 m
Barva: černá

pepanek*

S tímto kabelem renaulta neuděláte. Je to kábel na VW group. I s univerzální diagnostikou bych to viděl jako problém u takto starého auta.

miri735*
hodnocení

Dobrý den, díky za rady který kabel by jste mi teda doporučil?

miri735*
hodnocení

Ještě mně napadlo něco, prodává se redukce OBD2 se zakončeným 12 pinovým konektorem.

miri735*
hodnocení

Ještě mně napadla taková věc, prodává se redukce OBD2 se zakončeným 12 pinovým konektorem.

pepanek*

Dobrý večer, redukce v tomto případě nic neřeší. Důležitý je čip v kabelu. Do roku 2000 diagnostické systémy v autech nemusely podléhat žádné normě, automobilky měly svoji vlastní. Možná by bylo dobré se zeptat na renaulťáckém fóru. Mám takové tušení, že s mutli-protokolovým kabelem ELM scan 5 by to mohlo jít. Nechci ale kecat. Radši se zeptejte na fóru. V každém případě to ale něco bude stát. Samotný kabel stojí nejmíň. Nejdražší je software, který koupíte a stejně vám s autem nemusí komunikovat. Byl bych opatrný při výběru. Jste si jistý, že to potřebujete? Pokud jste z okolí Brno - Vyškov, můžeme to vyzkoušet s mojí.

miri735*
hodnocení

Dobrý den, děkuji vám za informace, bohužel býdlím až v Praze, jinak bych se určitě stavil.Nedá se nic dělat, zkusím to ještě na renault fórum.Každopádně vám ještě jednou děkuji.

pepanek*

Není zač. Věřím, že vám na renault fóru pomůžou líp :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]