Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jako motorka vypadá moped Jawa Mustang nebo Simson (z NDR) - dnes retro. Zdravím!
petrnovak - příspěvek jsem ještě stihl opravit. No, za mého mládí byl Mustang i Simson řiditelný od 15ti let. Zřejmě je už změna.
Dobrý den, Mustang je Československé výroby, jedná se o značku Jawa. Německý je Simson. Ale obě motorky maji konstrukční rychlost větší než 45km/h. Tudíš je potřeba řidičské oprávnění A1. S řidičským oprávnění AM je možné řídit např. moped Babetta.
Z CZ výrobků jedině Jawa 50 typ 550.Tento jediný pionýr vyhovuje dnešmímu ŘP od 15 let,má konstrukční rychlost 45km.Lidový název Pařez dáky takto vypadajícímu sedadlu řidiče!Viz odkaz: jawa-50.cz/...
JInak anii Simson ani Pionýry NEJSOU RETRO! Jsou to staré výrobky! Retro zanemená NOVÝ výrobek v podobě straého! Moto neznám tak viz auta , třeba VW new Beatle, C-3,Fiat 500 Nuevo!
diesel - vycházel jsem z toho pojmu retro, který se používá v muzice. No, rubrika Auto-moto je tvrdá a nic neodpouští. A jen na okraj - chtěl jsem reagovat na tu zrůdnost, kterou napsal ve slabší chvilce kolega @axus, ale potom jsem to neudělal (na chybu má právo každý).
Bene. Nemam na klavesnici hacek a obje zni foneticky lepe nez obe.
(hlavne, ze je na co se vymluvit)
...a to sem to jeste opravoval, kdybys vedel, co sem tam mel predtim...![]()
Nejdříve jsem měla obyčnou Babetu, ale pak jsem ji vyměnila za Babetu Korado. Korado vyjede každý kopec, doporučuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.