Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jízdy s rozsvítí kontrolka ABS

Od: pavelll odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,za jízdy cca třeba po 30km se rozsvítí kontrolka ABS a nezhasne do konce jízdy.Po zastavení,vypnutí motoru a znovu nastartování zhasne a již se nerozsvítí.Při kratších vzdálenostech bez rozsvícení.Jedná se o Škoda fabia 1.2 2009.

Děkuji za reakci

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vadné čidlo nebo kabeláž u některého kola. Diagnostika řekne u kterého.

hodnocení

1x
Diag je základ
Múže zlobit jak čidlo tak i řj abs
Ted to řešil kamarad tu na dvojkový oktě
skoda-club.net/...

hodnocení

0x

Co říká diagnostika?

pavelll
hodnocení

nebyl jsem ještě,protože delší vzdálenosti nejezdím tolik,tak to nějak pustím z hlavy.

Ale budu to muset udělat.

joguba
hodnocení

0x

Měl jsem podobný problém na Renaultu Thalia. Pod sedačkou spolujezdce je svorkovnice,která je nějak elektricky propojená s kontrolkou ABS.Při posunu sedačky se stává ,že se ve svorkovnici trochu naruší kontakt a to způsobovalo tento problém.Nevím jak je vedená el,instalace na Fabii,ale může se třeba jednat jen o špatný kontakt vodičů elektro instalace. Mně toto poradil jeden automechanik , zafungovalo to a bylo po problému. S pozdravem Joguba.

Sedačka spolujezdce nijak nesouvisý s ABS. Leda s kontrolkou pásů nebo airbagů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]