Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má každá Felda Combi regulátor brzdného účinku?

Od: boban® odpovědí: 3 změna:

Na eshopu autokelly jsem si nakonfiguroval Felicii Combi, můj typ, vyjela mi pro ně jen jedna možnost brzdového potrubí dozadu. Po namontování vepředu jsem vzadu zjistil, že potrubí je dlouhé-pro vozy bez regulátoru zadních brzd.

Proto potřebuju vědět, jestli je chyba na mé straně, nebo na jejich. Byl jsem přesvědčený, že každá Felicie Combi musí mít regulátor zadních brzd. T
Tak jak to je?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Hatchbacky mají našroubované omezovací ventily přímo na brzdovém válci.

Combi, VAN-PLUS, Pick-Up zátěžový regulátor na zadní nápravě.

Pouze u Formana a Favorita nebyl. Byl jen na Formanu VAN-Plus a Pick-up.

Pokud chybí u Combi, tak ho někdo sundal.

...

Ty e-shopy hloupě mixují i roky 1994 - 2001 a neřeší. Objednávej podle online etky a čísel dílů.

Třeba Favorit 1994 má brzdové kotouče už s Feldy. Nesedí třmen o pár mm. Taky to eshopy neřeší.

asd1
hodnocení

2x

To je otázka...

Pro tvý auto bys to měl najít přímo podle VIN... Jestli jde o TK, tak podobně si tvoje auto vyjedou oni a ví jestli tam regulátor má být nebo ne, nedivil bych se kdyby se brzy řešilo i tohle (ostatně u brzd to neni úplně od věci..)

Koukám že trubky se tam liší i podle s/ bez ABS (jiný číslo dílu)

Pochopitelně. Vedou z ABS kostky a ne z brzdového válce.

A v zadu se liší podle regulátoru s nebo bez. Trubek bylo několik.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]