Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GPS navigace s více cíly

Od: dominik007* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,
znáte nějakou aplikaci která slouží jako navigace ale lze do ní nastavit několik cílů a seřadí mi je do trasy podle vzdálenosti?
Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím, že to zvládá více typů navigací. Já léta používám navigace TomTom a taková možnost nastavení tam taky je, i když to nevyužívám. Jmenuje se to body zájmu. Při nastavení trasy, si můžete určit postupná místa, kudy trasa povede. Je to definováno jako Body zájmu.

hodnocení

3x

Neříkejte tomu "cíle", ale "průjezdné body". Pak to dokáže téměř každá navigace.

hodnocení

2x

Takovou navigaci neznám.

Požívám turistickou navigaci Garmin. Zadání několika cílů tam není. Ani to že by navigace řadila cíle podle vzdálenosti. Prostě buď si zadám do navigace nejblížší cílové místo a až už jsem třeba 5km před cílem tak zadám následující cílové místo.

Je tam ještě možnost naplánování trasy. Tam můžeš zadat trasu s místy přes která chceš jet. Ale zase záleží na tobě jak si jednotlivé body poskládáš. Navigace neumí rozpoznat do kterého místa chceš jet nejdříve.

zbys*
IGO to umí.

zbys*
hodnocení

0x
Celá léta mám ve všech autech navigaci IGO.Používám staré IGO Primo.Průjezdních bodů se dá nastavit hodně.Jel jsem trasu Břeclav-Shell Berchem-Barbezieux-Irun-Faro.Je tam přehršel nastavení a online dopravní hlášení. Jsou to nějaký NAVONy,ale máme je už dlouho, tak typ už nevím.

hodnocení

0x

Myslím, že až na @colomba nikdo nepochopil, co chcete.
Ne, žádná běžná navigace neumí seřadit průjezdné body tak, abyste projel co nejméně kilometrů. Ty různé rozvážkové firmy používají vlastní speciální software.

osmand
30.04.21 09:54
hodnocení

0x
Osmand

hodnocení

0x

To umí každá navigace. Akorát se to nejmenuje cíl. Cíl je jen jeden.

Mapy.cz v androidu to umít aky.

Můžeš mi prozradit, jak Mapy.cz seřadí cíle do trasy podle vzdálenosti?

Jo máš pravdu. Cíle řadí podle vložení.

GPS navigace s více cíly

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]