Myslím, že to zvládá více typů navigací. Já léta používám navigace TomTom a taková možnost nastavení tam taky je, i když to nevyužívám. Jmenuje se to body zájmu. Při nastavení trasy, si můžete určit postupná místa, kudy trasa povede. Je to definováno jako Body zájmu.
Požívám turistickou navigaci Garmin. Zadání několika cílů tam není. Ani to že by navigace řadila cíle podle vzdálenosti. Prostě buď si zadám do navigace nejblížší cílové místo a až už jsem třeba 5km před cílem tak zadám následující cílové místo.
Je tam ještě možnost naplánování trasy. Tam můžeš zadat trasu s místy přes která chceš jet. Ale zase záleží na tobě jak si jednotlivé body poskládáš. Navigace neumí rozpoznat do kterého místa chceš jet nejdříve.
Celá léta mám ve všech autech navigaci IGO.Používám staré IGO Primo.Průjezdních bodů se dá nastavit hodně.Jel jsem trasu Břeclav-Shell Berchem-Barbezieux-Irun-Faro.Je tam přehršel nastavení a online dopravní hlášení. Jsou to nějaký NAVONy,ale máme je už dlouho, tak typ už nevím.
Myslím, že až na @colomba nikdo nepochopil, co chcete. Ne, žádná běžná navigace neumí seřadit průjezdné body tak, abyste projel co nejméně kilometrů. Ty různé rozvážkové firmy používají vlastní speciální software.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.