Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrábí se ještě tmel medvědí ho*no?

Od: doutnak® odpovědí: 4 změna:
Nevíte někdo,jestli se ještě vyrábí tmel medvědí h*o*v*n*o? Viděl jsem hodně podobný tmel na dřezy,ale jen v takových tenkých páskách a byla to součást montážní sady dřezu.. Takže název zjistit nešel.Jak se to dneska jmenuje ..pokud se vyrábí? Prosím poraďte..Na auto (a nejen děravé) to byla super věcička:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
hodnocení

Díky.Ale myslím, že jsem to jednou koupil v domnění, že to bude ono a bylo to "moc tekutý" Starý medvědí hov.. byla dobře zpracovatelná zvejkačka.. modelína

Tak potom Butylenový tmel

Vlastnosti má prej stejné jako staré medvědí h*vno, jen to míň lepí...

google.com/...

hodnocení

To už by snad mohlo být ono :) Všechny ty houna co jsem měl,byly desítky let staré,tak možná proto se s nimi tak dobře dělalo..Byly prostě tužší.. Zkusím tohle .Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]