Nejste přihlášen/a.
2x
Nebudu radit tak ani tak. Jen ti řeknu, že mám Dacii Logan 2011, najeto 390 tis. km a raději ho budu opravovat za pár šupů, protože vím, kde mě na tom autě co bolí, než abych kupoval nějakou ojetinu, o které nevím vůbec nic a která mě za půl roku a pár tisíc km vypeče a budu platit jak mourovatý.
Přeber si to, jak chceš.
doplněno 23.04.21 14:32:
Pánové @max a @ladis, je zřejmé, že o Dácii víte úplné kulové. Až o ní budete něco vědět, pak můžeme diskutovat dále. Do té doby to považuji za zbytečné.
Dacia z toho roku, bude mit diry v karoserii na celou ruku, ze?
A kolik delaji opravy rocne?
1x
Ono je to celkem jedno, protože když to neopravíš, tak to stejně těžko prodáš. Lidi už nejsou tak blbý a v AAA dostaneš max. pár tisíc. Dojezdil bych to a pak koupil jiné.
Hejlů je furt dost, koukni kolik tu je dotazů "koupil jsem auto chcíplo a poslali mě do háje, co mám dělat"
Hejl slyší FauVé, Caddy life jen s drobnou vadou, nevidí neslyší a kupuje ![]()
Osobně když už změnu, tak něco s předpokladem že to chvíli vydrží.. Brát ještě starší pikslu bych neviděl jako ideál.. Na druhou stranu z novějších aut vybrat něco rozumnýho je docela oříšek..
U TDI je nárust brutální. U benzínu ne. Ani u turbobenzínu. Tam je to něco mezi. Tedy z hlediska efektivity... TDI win.
Staci ji obcas projet na delsi vzdalenost.
Uz jen cena paliva je rozdil nekolik korun.
0x
A kolik má najeto?
Caddy Life?
Maxi?
Pokud to není dělnický plecháč, ale Life a ještě kevšemu Maxík, tak bych v tom topil prachy a dával bych ho dokupy tak, že se na něj spolehnu a nikde mě nenechá.
Neznámou ojetinu ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.