Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém se zatékáním do auta přes těsnění na čelním skle. Nechci měnit okno, je to jen nějaká malá netěsnost, napadlo mně dát tam silikon ale je tam nějak málo místa tak s tubou to asi nepůjde.
to je u vás docela levné. Já jsem se asi předminulý rok dotazoval v několika firmách u nás co mění autoskla za kolik a cena vycházela kolem 3000kč.
Jsem měnil na jednom autě za 2,7k, na dalším 12k, na třetím 3k.. Všechno kvalitní sklo včetně práce.. (Pilkington)
Samotný lepení litr, vyříznutí starýho pětikilo, to celkem sedí.. Aspoň tu ve vidlákově, Pha asi bude zpovykaná
Za 2,7 se vsim materialem i s dph? jo to jde, na koncernivy auta se tak da, ale je nutno si poptat vic firem, rozdily jsou klidne 80%.
Ted me napadlo reseni, pripojistit si celni sklo k POV, pak tam flaknout sutr a na pojistovnu to nechat vymenit )
Takovej mensi pojistny podvudek, noo, hlavne to nedelejte, neni to legalni. )
Pokud silikon tak neutrální.. Do stříkačky a tou, možná to protlačíš i jehlou (jsou i silnější), nebo to tam nahnat stěrkou.. A olepit okolí proti opatlání
To je ale pěkně blba rada. Tímhle způsobem bys nezasilikonoval ani hajzl natož čelní okno a jakékoliv silikonová i kolem oken nemá význam ani funkci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.