Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes jsem vyjímečně ve spěchu jel do práce autem po dálnici a úplně jsem zapomněl, že nemám koupenou dálniční známku. Snímají a posílají mýtné brány někam k vyhodnocení SPZ všech vozidel a mám tudíž jistě čekat pokutu nebo by v danou chvíli, kdy jsem bránou projížděl museli zrovna na této bráně kontrolovat celníci?
Díky za odpověd.
M.
samozřejmě snímají a vyhodnocují, navíc dle vyjádření kapsche není problém doladit tehcnologii tak aby se zde plošně měřila rychlost dokumentovala vozidla a důkazy se předávali správnímu orgánu...bohuželŤok to opakovaně odmítal
Takže prozatím to snímají pouze do nějákých statistik, ale reálně zatím z projetí bez známky bez zachycení celníky pokuty nejsou?
ťok odmítal pouze měření rychlosti, pokud jsem správně informován, na vybraných branách kamery ty SPZ snímají ale vzhledem k blbé legislativě, která umožnuje jezdit bez dálniční známky, pokud vezu člověka s průkazkou ZTP , tento systém výběru pokut zatím nelze realizovat...takže problém pro řidiče bez známky je pouze fyzická kontrola policií neo celní správou bez dálniční znáky
proto všechny předchozí a další dotazy " jel jsem kousek po dálnici bez dálniční známky co se mi stane" považuji za hloupé
řekl bych že zákon nezakazuje vzít do auta neznámého stopaře který potřebuje nutně nějakou pomoc a pokud se mi prokáže průkazkou ZTP a já jej odvezu 5km po dálnici bez dálniční známky, NIC JSEM NEPORUŠIL?
Je nutné změnit zákon, registrovat jen jednu SPZ jednoho auta vozícího ZTP a začít ty pokuty vybírat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.